![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
ilk calismam
Amerika'da bir universitenin guzel sanatlar binasinin renderinglerini yapiyorum bir arkadasimla, bu ilk denemem.
AutoCAD 2004 + 3Dmax 5.1 + Vray |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
birkac ornek daha
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bu daha bitirilmemis bir soyunma + makyaj odasi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Genelde hoş ama bütün renderlarda, bir yerlerde ışık patlamaları gözü son derece rahatsız ediyor... Tek diyeceğim bu
Kolay gelsin .... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
soyunma odasi henuz daha tamamlanmadigindan cok eksigi ve fazlasi var, koydugum isik geometriyle kesistigi icin cok parlamis duvar dibinde. lobi resmi ve kucuk odada cok goz alici bir parlama bulamadim belki lobide cati penceresinden gelen isik duvarda cok yansiyordu, onu daha sonra photoshopta duzelttim. rocktuel yorumun icin tesekkur ederim, ilk kez calismaya basladim bu konu ustunde, hatta bugun calisitgim mimari ofisten ayriliyorum, daha buyuk bir firmada sadece 3d uzerine calisacagim yeni yildan itibaren. Calistigim projelerden ornekleri burada yorumlariniza sunacagim, benim acimdan cok faydali olacagina inaniyorum. yorumlarinizi bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Lobide yukarıda tavanda da var ışık patlaması.. Dikkatli bakarsan.. Onlara çözüm bulduktan sonra işin daha kolay olacak
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
:))
çalışmalar gayet iyi olmuş eline sağlık.
yalnız aydınlatma ile ilgili biraz sorun var. onları da halledersen çok iyi bir çalışma bence. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba yygusa,
oncelikle yeni isin hayirli olsun. calismani cok begendim, temiz bir calisma olmus. model isik malzeme konusunda tebrik ederim, oldukca dengeli olmus. diger arkadaslarimizdan farkli olarak soyleyebilecegim sey su olabilir; keske koridor duvarlarina bir iki ilan panosu, afis gibi seyler assaydin. bu mekan mutlaka geceleri aydinlatiliyordur, duvarlara aplik koyulabilirdi ornegin (projede tavanda gizli aydinlatma var ise ve baska bir noktada ilan panosu var ise dediklerimi unut gitsin ) aslinda yazdiklarim projeye yonelik bir tavsiye oldu biraz, projede yoksa yapacak birsey yok. arka plani cok kapatmayacak sekilde koridorda kamerana yakin degil ama uzakta bir iki insan dursa, yani mekanlara biraz daha hayat katsan cok cok daha basarili olurdu bence. oh be sonunda toparladim. mevcut haliyle de gercekten guzel bir calisma, yeni islerini sabirsizlikla bekliyorum. saygilar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Yorumlar icin tesekkur ederim tekrar,
Musteri duvarlarda herhangi afis veya ilan tarzi seyler istemedi, biraz bos gizikuyor ama teslim image'lerinde hepsine insan koyduk, isiklarla oynadik ve gercege en yakin hale getirdik, bitmis halinden bir ornek bugun post ederim, henuz tasarim asamasinda bir proje oldugu icin musteri her teslimden sonra duvar renkleri bencereler ve isiklar uzerine degismeler yapiyor, o yuzden takip etmesi cok zor oldu bir sure sonra, kendimi kaybetmek uzereydim duvardaki alci detaylari yuzunden. daha henuz ilk calismam oldugu icin cok fazla umutlu degildim ama bekledigimden daha iyi bir sonucla karsilastim. hepinize tesekurler, yakinda yeni goruntulerle karsinizda olacagim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|