![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
BU MESAJ YÖNETİCİ TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. *** ve *** arasındaki yazılar yöneticinin ekleridir. aşağıda bir yere uyarı yazmaktansa pek tarzım olmadığı halde mesajı değiştiriyorum. *** merhaba arkadaşlar geçenlerde max 6 aldığımı yazmıştım. *** ben de size uyarıda bulunmuştum *** max 6 yı kurdum.. authourize şifresini girdim. çalıştı. herhangi bir sorun yoktu. taki 4 gün öncesine kadar. Çalışırken bir anda hata verdi ve kapandı. ondan sonra tekrar çalıştırdım.authourize şifresini istedi ypksa proğramı 7 gün daha kullanacağımı yazıyordu. *** evet hemen programı bu durumda silin. Hadi silmediniz buraya bununla ilgili bir ley yazmayınız. Bu ikinci oluyor. Anlamıyor musunuz??? *** authourize şifresini tekrar deniyorum ama kabul etmiyor. doğru girdiğime eminim. *** Yetkili satıcıyı arayarak yeni yetki kodu isteyiniz. Bu birrrrrr. Zaten şu anda bu siteyi de takip ediyorlar. Bu ikiiiiii. Bir kere uyarmıştık. Hala neden inat ediyorsunuz bu üçççç *** ayrıca işletim sistemim win xp pro. win2000 kursam hız konusunda fark eder mi? ayrıca elimde max 5.1 var. max 6 ile arasında bir fark varmı? *** Sanırım upgrade ettiniz Max'i. satın alıtken "what's new" yani yeni gelenler nedir bölümünü okumadıysanız yine upgrade etiğiniz satıcıdan bu tür bilgileri alabilirsiniz. Haaaaa aldığınız yer yetkili satış merkezi değil de illegal bir yerse ve 5.1 ile 6.0 arasındaki yenilikleri farkları bilmiyorsa bu forumdaki herhangi biri size HEM DE ACİL tarafından bilgi vermek durumunda değildir. ****** ilginize şimdiden teşekürler. *** Bu konuda veya buna bağlı bir konuda herhangi bir mesaj atarsanız ilk gördüğümde silerim. Bir daha atarsanız IP kontrolü ile Arkitera'dan üyeliğinizin silinmesine kadar gider. Düzgün düzgün foruma girerken kabul ettiğini kurallara uygun yazacaksanız yazın. Yoksa mesaj göndermeyin. ***** |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
forumda bu tarz crack konularının pek sevilmedigini sanırım bilmiyorsun.
bu konuya cevap için başka platformda şansını denemelisin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
--------------------------
ayrıca elimde max 5.1 var. max 6 ile arasında bir fark varmı? -------------------------- bana diyorlar ki tarzın şöle tarzın böle. Bu ne ya? yorumsuz! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
merhaba turgut,
ben bu crack olayinda daha once yazan arkadaslarimiza bastan sona katiliyorum. bu forumda bu konuya musama yok, bunu biliyor olmalisin cunku daha once de senin attigin bir topicte oldu ayni konusma. bence bu konuda daha hassas olmayi denemelisin. ![]() max 6.0 ile 5.1 araisndaki farka gelince sen daha once yazdiklarina gore yeni baslamis bir max kullanicisin, max in 5.1 i ile 6 si arasinda senin icin fark yaratacak bir ozellik oldugunu sanmiyorum. ileri seviyedeki kullanicilar icin belli farklar olabilir, belki bir iki adet de orta duzey kullanicilar icin. ama illa bilmek istiyorum diyosan gir autodesk in sitesine bul products dan max 6 yi, "new features" diye bir bolum olmali yada what's new" diye, orada aradigin bir onceki surumle olan farklar bulunacaktir. ama senin icin ha max 6, ha max 3. sen programin temel prensip ve kurallarini, ozelliklerini tani ardindan boyle bir secime git bence, ne dersin? saygilar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|