![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Calisma
Merhabalar daha once gonderdigim calimaya ek olarak gonderiyorum.Aslinda bu calisma projenin sadece ufak bir bolumu eger renderlarda bir problem cikmasa haftaya komple renderlari gonderecem.Oneri ve elestirilerinizi bekliyorum..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhabe pao,
oncelikle aramiza hosgeldin. calismanda model, fotografa montaj bence cok basarili, ancak isiklandirmada kontrast cok fazla gibi. golgeler daha acik tonda olmali. yani render da biraz yumusak bir gecis saglamalisin. fon resimi ile senin render birbirine renk olarak tam uygun degil gibi. Photoshop da hue saturation, belki biraz film grain daha cok birbirine kaynastirabilirsin. kullandigin insanlarin her birinin kontrast, hue, saturation, brightness degerleri birbirinden ayri. bunlari esitlersen daha uyumlu bir sonuc olusabilir. ayni insanlari ben de internetten indirdim, kullaniyorum. orjinal resimlere biraz ayar yapinca daha iyi sonuclar almaya basladim. bence sen de denemelisin. render genelinde kontrast ve renk problemlerini cozdun mu sonuc harika olacaktir.(belki de butun bu dediklerimin kaynagi senin monitorun ile benim monitorumun arasindaki ayar farki, adobe gamma ayarini, ekran kalibrasyon ararini yaptin mi? )bu proje bir kir kahvesi projesi galiba ya da bir restaurant cafe gibi, yaniliyor muyum? calismalarinda basarilar dilerim. bulusmada gorusmek umuduyla. ![]() saygilar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|