![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Calisma
Merhabalar,
Bu calisma hakkinda elestiri ve yorumlarinizi bekliyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Re: Calisma
malzeme kullanımı olarak bi önerim olabilir.bence giriş yolu mümkünse tamamen ahşap olsun.iki malzeme birbirine uyumsuz gözüküyor.3d olarak bi yorumum yok.
kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
iyi olmuş
tasarım size mi ait acaba?
tasarım olarak iyi olmuş, malzeme eleştirisine ben de katılıyorum. hep ahşap olması bütünlüğü sağlar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhabe pao,
oncelikle aramiza hosgeldin. calismanda model, fotografa montaj bence cok basarili, ancak isiklandirmada kontrast cok fazla gibi. golgeler daha acik tonda olmali. yani render da biraz yumusak bir gecis saglamalisin. fon resimi ile senin render birbirine renk olarak tam uygun degil gibi. Photoshop da hue saturation, belki biraz film grain daha cok birbirine kaynastirabilirsin. kullandigin insanlarin her birinin kontrast, hue, saturation, brightness degerleri birbirinden ayri. bunlari esitlersen daha uyumlu bir sonuc olusabilir. ayni insanlari ben de internetten indirdim, kullaniyorum. orjinal resimlere biraz ayar yapinca daha iyi sonuclar almaya basladim. bence sen de denemelisin. render genelinde kontrast ve renk problemlerini cozdun mu sonuc harika olacaktir.(belki de butun bu dediklerimin kaynagi senin monitorun ile benim monitorumun arasindaki ayar farki, adobe gamma ayarini, ekran kalibrasyon ararini yaptin mi? )bu proje bir kir kahvesi projesi galiba ya da bir restaurant cafe gibi, yaniliyor muyum? calismalarinda basarilar dilerim. bulusmada gorusmek umuduyla. ![]() saygilar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Selam Baran,Kaan3D ve Venom,
Elestirileriniz haklı ve yerinde ...Öncelikle tesekkür ederim.Zemindeki malzeme biraz acele geldigi icin, cok irdelemedim.Bu ahsap ya da baska bir malzeme olabilirdi... Bir diğer konuda Venom'un değindiği kontrastlık...Hakkikaten bu elestiriyi cok basarılı buldum.Bu biraz ayırt edilmesi ve farkedilmesi zor durumdu.Aslında bununla ugrastım fakat henuz istediğim noktaya getiremedim.Keza golgelerin fazlası ile koyu olması da oyle... Bu proje nehir kıyısındaki bir otelin restaurantı.Otel modellemesi henuz bitmedi.Bittiğinde onlarıda göndereceğim.Restaurant konsepti bana ait.fakat tamamıyla ben tasarlamadım. Gorusmek uzere Saygılar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
pao,
bu nehir bana antalya manavgat nehrini animsatti, dogru mu? saygilar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Selam Venom,
Kesinlikle haklısın fakat manavgat değil,uzak bir yer...proje bitsin soylerim...Bence soylemekte sakınca yok.. Ama henuz bitmemis proje olduğu için işveren bir sakınca gorebilir.Sadece renderlarla yetinelim.Projenin asıl kısımlarını becerebilirsem haftaya gonderecem.İlginize tesekkurler.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|