![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Selam ,
sitedeki diğer çalışmalarına bakarak eleştirmem gerekirse duvar , havuz borduru ve çiçek saksılarındaki map promlemlerini dile getirmiyorum(misal duvar ve taş bordur bumpmap tile ları çok büyük) , bu tarz şeyleri diğer çalışmalarında ne kadar başarılı yaptığının farkındayım. AMa ışıklandırmadan bahsetmek gerekirse , ikili kapının önündeki (sanırım cumba altı) tavanına yeterince ışık sekmemiş , color mapping in dark mult. arttırırsan veya sec. bounces mult. ı yukseltirsen veya sec. bounce depth ini yukseltirsen işler değişebilir. Kamera açısı da bana biraz deforme geldi , daha yatay bir açı sanki daha iyi gelebilirdi. Bu dediklerim day render içindi , gece renderı için ise , havuz iyi görünüyor , belki içindeki spotların yüzey hizzasındaki taş bordura fazla ışık vermesini azaltırsan hiç bir sorun kalmamış olur Sahne genelinde biraz beyaz , kırmızı malzeme kullanırsan göze daha hoş görüneceğe benziyor... önerilerim bu kadar.tebrikler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba parathoner,
cok kaliteli bir calisma olmus, cok begendim. eline saglik. organizasyonda gorusmek umuduyla. saygilar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|