![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
insan konusunu emaille halledelim yoksa ayasofya bu mesajlari siler.zaten konuylada alakasi yok ... ben sana mail atarim...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
venom bunu senin dedigin gibi yaptim. ama brazille daha iyi dimi. yani aslinda brazille, senin dediginin aynisini yapmistim , ama brazilskylightta exclude include yapabiliyosun normal ,skylghtta olmuyo dolayisiyla böle yaptim bende ...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
buda ayni kare... brazil ile.
isik kaynaklari sadece bir öncekine göre brazil ...ama konumlar ayni.buna ek skylight acik. render süresi yaklasik ilkinin 4 kati cözünürlük daha kötü olamasina ragmen... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
cok iyi simdi tavandaki isik kutlesine glow efekti ver az, yukaridan vuran isigin shadow map parameters daki sample range i 15-20 arasi bir degere getir. bak daha iyi olacak.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Venom denedim ya ...
bisey degismedi yanlis biseymi yaptim... isiga glow ekledim atmosfer effectten onun degerlerini oldugu gibi biraktim sonrada sample range i arttirdim 20 yaptim ama renderde degisiklik yok... neden sence??? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
![]() |
hey!
self illimunation u denersen çok iyi sonuçlar elde edersin. cisim kendi ışık verirmiş gibi homojen olarak parlar. gölge de yok. iyi bir etki verir.
başarılar |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
![]() |
omer,
koltuklara golge veren isiginin shadow map parameters daki sample range i 15-20 arasi bir degere getirince koltuk golgelerinin daha yumusak hatli gorunmesi gerekir, daha flu. biraz da golge rengi ile oyna, ornegin acarsan daha griye ama cok degil, bence daha iyi olur. keske bulusmaya gelebilseydin, bu konular hakkinda konusurduk.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|