![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Mac lerde render?
herkese merhaba!
forumu uzun zamandir takip ediyorum ama bu benim ilk mesajim. gercektende bilgi alisverisi cok ust duzeyde olan bu forumun boylesine aktif olusu gurur verici. benim sorum mac kullanicilarina yonelik olacak. acaba mac kullanicilari render yapmak istediklerinde genelde hangi yazilimlari kullanirlar? simdiden tesekkurler... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
biz cinema 4d kullaniyoruz. archicad de modeli olusturup, eger archicad in default renderer indan daha iyi sonuc alabilecek zamanimizda varsa cinema 4d yi kullaniyoruz. eskiden artlantis kullaniliyormus..
ayrica maya nin da mac surumu var. lakin maya render icin iyi bir tercih mi ayri bir tartisma konusu. ayrica bu tip yazilimlari sadece render icin kullanmak birazda verilen lisans parasinin hakkini verememek gibi geliyor bana.. neyse konuyu dagitmayalim saygilar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
tasidim
erdkaratas aynı konuyu iki ayrı yere açmışsıınız.
Yeniden render bölümüne taşıdım. Çift konu oldu ama ne yapalım. Biraz toplarlanmış olarak gidelim. Aynı konular ayrı yerde olmaz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Tekrar tesekkurler.Eger sizde mac kullaniciysaniz programlarinizi (lisansli yada lisanssiz) nerelerden edinebildiginizi sorabilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
lisansli archicad icin
http://www.bilgimat.com.tr/ cinema 4d icin de fga.com.tr e bakabilirsin. istanbul icin benim bildiklerim bunlar. kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Niye mac anlamadım arkadaş. Mouse u bilem tek tuşlu. (Şu anki mouse 'm "a4 tech 4d+") Sevimsiz bilgisayar.
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
aslinda forumda yeni bir tartisma baslatabiliriz.
Gercektende mimari uygulamalarda Pc mi yoksa Mac ler mi daha basarili ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence pek gerek yok bole bir tartismaya.. cunku cok yapildi mac mi dover pc mi dover tartismalari benim takip ettigim kadari ile.
sonuc mac kullanana mac in ustunluklerini sayiyo pc kullananda pc nin ozelliklerini.. uzayip gidio.... bu kullanici tercihidir. tercih edene saygi duymak lazim.. ha mac ha pc. cikan sonuca bakmak lazim ) |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|