![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Soruma cevap verebilecek biri yokmuuu
3D viz icin kutuphaneye ihtiyacım var.Nasıl temin edebilirim.Yardım edebilecek biri yoookmu Allah aşkına... |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
nerede yaşıyosun..xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx. onun dışında internette de bir sürü site var...google dan max models yaz search et...sayısız site bulursun....
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öyle ya da böyle bulacakların seni tatmin etmeyecektir. Bence sen şimdiden başla çızıklamaya.
![]()
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba ozcan,
istanbul bulusmasina geleceksen sana 1 cd getireyim. olur mu? saygilar |
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
İşte kitlenecek bir konu daha.
Yani Ankara'lı değilim ama Maltepe pazarı yanılmıyorsam o kulübelerden oluşmuş böyle genelde çin malı tayvan malı elektronik eşyaların satıldığı bir yer. ve benim o zaman gördüğüm kaarı ile buranın Kadıköy'deki yazıcıoğlunun önündeki korsan cd satanlardan bir farkı yok. O yüzden digitalp'in mesajını istemeye istemeye xxxxxx'liyorum. İkincisi toplantımıza getirdiğiniz CD'deki bütün çizimlerin sizlerin olduğunu copyright olmadığını da biliyorum. Ama ya maltepe pazarı ya da yazıcıoğlu ı-ıh yani. şimdi despot yönetici mi oldum. Bilmiyorum. Aman ha kimse kızmasın artık yoğurdu üflemekten karşımdakilere yoğurt sıçratıyorum galiba.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|