![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Bir Ankara buluşması daha
TARİH : 14/11/2003 CUMA
SAAT : 19:00 - 19:30 arası başlıyacak. YER : CAFE DELFİN - KIZILAY (karanfil ile olgunların kesiştiği köşede) Masada 3D TOPLANTI yazacak... herkesi bekliyoruz. saygılar huseyinoz.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
ok...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ok.
ordayım...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Ben ne yazık ki gelemeyeceğim... Özel ders verdiğim öğrencim yarın akşama ders istedi ... 19:00/22:00 arası ....
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
ee hani geliyordun.
saat 22:00 da gelecek bir arkadaş daha var. sende gel 2 olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
%99,99 geliyorum
üzerimde 3Dİ yazan bi mont olacak sevgiler,saygılar... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
)) Yaw Ankara ya bak 15 günde bir toplanıyorlar.
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
İstanbul'daki çok daha organize ve büyük olacak.
Önce yemek sonra Mimarlar odasının toplantı salonunda çaylı kahveli bir organizayon olucak. (Şaka yollu onlar daha organize ama arayı kapatıcaz) :-)))
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Ne oldu arkadaşlar? Ses seda yok.. Toplantıda mühim birşeyler konuşmadınız mı?
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
sanırım çok mühim şeyler konuştuk bakın kimse bir şey yazmıyor.
birde ayasofya kardeş dikkatinizi çekerim biz bir mesajda iki günde 10 katılımcı sağlıyoruz. ve 7. yi yaptık. organizasyon orada yemek yemek ise yada çay kahve ise öyle bir kıstasımız yok. artık ne diyelim böyle iyi organizasyonların darısı başınıza ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Tamam başarılısınız.
Ben hasetimden demiştim. Şaka yollu bu konuyu Arkitera'ya da açtım bakalım ne diycekler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
dedim ya yönetici bölümünde.
Siz de bir toplantı yapıcaz yöneticilerle dediniz. O zaman konuşuruz diye. yanlış mı hatırlıyorum. Allah allah. Peki bir daha açarım konuyu.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|