![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#46 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
![]() |
Kesin tarih ya da saat belirtilirse çalışma saatlerine uygun olması durumunda katılabilirim. 2D ve 3D kısımlarını kullanıyorum ama ine de eksiklerim vardır diye düşünüyorum.
Benim işyeri Anadolu Yakası'nda olduğu için çıkıştan sonra mekana ulaşabilmem açısından önemli.
|
|
|
#47 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Eheheheheheh
Birisi ayasofya yı tanıyorsa bi ziyaret etsin. Adam forumun varlığını unuttu. Yok gelsem çok iyi olacak. Kocaeli mimarlar Odası Bilgisayar Komisyonunu da getirecem eğer gelebilirsem. Yok ben olmasam komisyon bensiz gelecek büyük bir olasılık. Özcan 'a: Asker de çömezin olmam senin de benim çömezim olduğun gerçeğini değiştirmez di mi? Yani eğer bu toplantı olursaki toplantıyı birbirimize çömez diyerek geçiricez..... Topraam Çetin hemşoyuz galiba nerelisin Arsin olabilir mi?
|
|
|
#48 |
|
Yönetici
Kocaeli
Mimar
![]() |
yer belirleyelim arkadaşlar taksim civarı olabilir kadıköy olabilir benim için farketmez çünkü gebzeden gelecem
yer ve tarih kesinleştirirsek belki katılım artabilir |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Forum Üyesi
![]() |
arkadaslar,
ben ayasofyaya mail atmaya calistim ama nafile forumdaki nickname e ilintili mail calismiyor. ayasofya ya ulasmaliyiz. sonucta bu isi o yuklenmisti. yer konusunda belki bir calisma yapmistir. basina bi sey gelmis olmasin. e mailini ya da telefonunu bilen varsa arasin da oldu mu kaldi mi bilelim. saygilar |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Forum Üyesi
![]() |
tarih ve saat konusu problem olmazsa gelecekler:
1.Ozcan 2.Ayasofya (???? ) 3.Pasha 4.Cihan 5.Venom 6.Sinan Kestane 7.Cetin Tuker 8.Turist 9.Parathoner 10.Archeon 11.bd3d ... pasha bu arada yeni avatar yakismis
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ayasofya araniyor!
Ayasofya umarim bu dikkatini ceker. Organizasyon olayini napiyoruz, herkes seni bekliyor. Yer, gun, saat konusunda konusmaliyiz. Organizasyon isimli topic de bekleniyorsun.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhaba arkadaslar.Nezaman buluscaz.Hala bir gun saat kararlastırılmadı..!
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Organizasyon konusundaki başarınızdan dolayı tüm İSTANBUL ekibini kutlar, başarılarının daim olmasını dilerim
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ankara Ankara güzel Ankara. Bu şehri seviyorum ne diyim
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Çetin'ciğim,
Sen geliyorum de ertesi gün ayarlarız biz toplantıyı ![]() Öyle bürokratik işlemler de yok bizde.. Her şey tıkır tıkır
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Ziyaretçi
|
Sayın Ayasofya hocamıza buradan seslenip duruyoruz, cevap vermiyor... nete giremiyor sanıyordum açıkcası ama 1-2 gün önce bir öğlen vakti "online" olduğunu gördüm, herhalde bir mesaj yazar buraya diye düşündüm ama hala ses yok
|
|
|
|
#57 |
|
Forum Üyesi
![]() |
arkadaslar,
anlasilan ayasofya tezden basi kaldiramiyor. (benim aklima baska bir neden gelmiyor.) bu hafta gecti, onumuzdeki hafta umarim bu konuya egilecektir. bize dusen beklemek sanirim. ankara grubunu tebrik ediyorum. meger ne zor ismis bulusmak. saygilar |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Eheheheheheh
Arkadaşlar galiba biz bu toplantıyı ben askerden gelince yapıcaz.
|
|
|
#59 |
|
Forum Üyesi
![]() |
...
ya abicim annamadığım bişi var, şimdi illa buluşmak istiyosanız niye ayasofyayı bekliyonuz organizasyon yaptsın die, ayrıca adam mecbur mu, kardeşim söleyin şu gün şu saatte şurada buluşak die.
gelen gelir gelmeyen gelmez zaten bu işlerde başka türlü olmaz.. ben gelmelimiyim gelmemeliyim karar vermediim için gün falan diemiyom ama alın benden size bi öneri. haftaya salı akşamı 19'da taksim'de. hadi buluşun..
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
tabii Taksim e yakınsın saat 19 da buluş 24 de 22 de ayrıl.
Biz izmitten geliyoruz. Ya Ankara güzel şehirde oraya her gittiğimde yaya geçidinden diyagonal geçen tek kişi olmak hoş olmuyor. Toplantıyı istediğin kadar düzenle. Karmaşa ruhu işin içinde olmadı mı olmaz abi Yaktın bizi Ayasofya Ankaralarda dillere düşürdün.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|