![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Ziyaretçi
|
Bir aksilik olmadığı sürece ben de gelirim.
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Büyük bir olasılık oradayım. 1 Aralıktan 10 Aralık tarihine kadar boşum arkadaşlar. Sınavım eğer Ankara da olursa arada birde Ankara buluşması yaparım belli mi olur?
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
liste yapacağız.
ben bir arkitera ile de görüşeyim de
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
Kocaeli
Mimar
![]() |
haftasonu olursa bende gelirim
kalabalık bir kadro olursa projeksiyon cihazı getirebilirim |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
![]() |
toplulugumuz giderek kalabaliklasiyor, iste bu harika.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
ne organizasyonu........nasıl yani sıkılmazsa bayanlar da gelsin..sizin aranızda hiç hemcins yokmudur arkadaşlar---ben daha yolun başlarındayım...sizlerden de çok şey öğreniyorum. beele devam edin
|
|
|
#22 | |
|
Ziyaretçi
|
Re: merhaba ben daha yeni geldim.......
Alıntı:
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
yahu yapmayın rica ederim
ya okumuyorsunuz ya da hususi nispet yaoıyorsunuz. Alıntı: "ben hanımlar konusunda şunu demiştim. Kız erkek ayırımı yok ama ben mesela eşimi getirsem o da yüksek mimar ama konudan sıkılacaktır. O yüzden dedim yani. " Kız erkek farketmez hele hele ben sadece erkek muhabbeti çekmek istemem. Ama eşimi getirirsem ki pek istemez sıkılabilir. Bundan önceki böyle toplantılarda kız arkadaşlar, eşler ve erkek arkadaşlar konuyla ilgisizlerse biraz sıkıldılar. ve hadi çok durma da sinemaya gidelim geyiği ile partnelerini sıkıştırdılar. BU partner erkek de olabilir hanım da. Allaha şükür aramızda sevgili hanımlar var da 3d muhabbeti futbol muhabbeti gibi olmuyor. Hanımları daha bi çok bekliyoruz. Hanım üyelere daha güzel yerler ayırıyoruz. Çay gelince ilk önce onlara servis yapıyoruz. Öyle yani..... Fotoğraf makinesi getiriliyor çekiliniyor. Size detaylı bir bilgiyi bayramda zorla şerle ziyaret edeceğim Arkitera ofisinden sonra vereceğim. Şaka yollu tabii. Yeni taşınmışlar ve bu sıkışık zamanda onları biraz rahatsız edeceğim. Umarım çok kalmam. Bekleyiniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Beklemedeyim halen daha buluşma tarihini 6-7 Aralık hafta sonu için çok iyi aslında
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Listeye benide ekleyin lütfen
Listeye benide ekleyin lütfen. Orada olacağım.
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
yaw bu konuda bi gelişme yokmu aloooooooooo
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Sinan Kestane ve Çetin Tüker isimlerini de ekleyin. Projeksiyon neden geliyo ben onu anlamadım bi de orda demo mu yapıcaz? Ben şahsen çözemedim.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetici
Kocaeli
Mimar
![]() |
projekisiyon niye geliyormu birisi bilgisayar indiririz veya laptop getiririz dedi bende bukadar kişiye ekran küçük gelir diye projeksiyon getirelim bari dedim
umarım cevabım yeterl, olmuştur |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
cevap yeterli. Ama yeni bir soru var.
birileri sunuş mu yapıcak? Ne gerek varya. ne gostercekseniz buraya atın bi de yanımızda portfolyo mu tasıcaz. Bir de o cihaz cok pahalı bi cihaz fazla gezmesi de iyi değildir. Son sanat fuarında bizim (MSUGSF) 2 adet projeksiyon cihazı kuş olup uçtu da. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|