![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
10-15 saat 3d dersi alan sahıslardan biri
peki birşeyi yeniden merak ettim.Böyle bir siteyi hayata geçirdiğinizde çalışmaları eklenen arkadaşlar nasıl yaptıklarınıda birazcıkta olsa anlatacaklar mı ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Sergilenen projelerin seçme projeler olacagını dusunursek altına "post-mortem" tarzı detaylı açıklama ve projenin gidişi vehikayesi ile ilgili açıklama yazılarının yazılması iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
selam
belli ki organizasyon şart oldu. sanırım yüzyüze görüşmelerle kavga mavga sorunu da kalmaz. Şimdi organizasyon diye bi konu açıyorum orya geliniz. (Bir keresinde hızlı yazığımdan biraz da samimi. "Bi şi" "yaw bu kadar da olmaz" filan gibi kelimeler etmiştim. Tak bir iki saat sonra bir mesaj yönetici olan adam öyle mi yazar. Türkçeyi kötü kullanıyormuşum gibi gibi. Yani iki tez iki adet kitap yazdım üçüncüyü yazıyorum burayı samimi buldum bu şekil yazınca fırça kıvamında bir mesaj aldım. Atan kişi de bilgili tanınmış bir mimar. Özür dilerim dedim. Sonra mesaja cevap "aferin. bir daha olmasın" gibi bir şeydi. Sabır çok önemli bence.) cgmimar konusu buradan devam etsin organizasyon mesajları oraya lütfen
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|