![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
celcius kütüphanesi efes
selamlar
Henüz bitmiş bir çalışma değil ama ana hatlarıyla bitti bu arada bir önceki çalışma hakkında yazmış olduğunuz eleştiriler için teşekür ediyorum herkese kolay gele ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba rigel,
ilk etapta calisma nerede, diye resimi bir sure aradim. Sonunda render da background olarak kullandigin fotograf acik verdi de bulabildim model olan bolumu. Oldukca basarili bir calisma. Tebrik ediyorum. Ama illaki elestiri diyorsan; *Sanirim orijinal calismayi cok yuksek cozunurlukte parca parca aldin, ve bunlari bir araya getirirken hafif bir kaydirma yaptin. Ben pencere kapi ve kolonlarin ortasinda kaymalar goruyorum(yoksa oyle olmasini mi hedefledin?) *Fon fotografi ve render eger ayni cozunurlukte degilse mutlaka bir fark goze carpiyor. Bunuda film grain, yada blur gibi efektlerle telafi edebilirsin bence. *Son olarak sagdaki tarihi bina ile model olan kisim arasinda hafif bir doygunluk ve kontrast farki var gibi.(sakin orasi da model aslinda deme?) golgede kalan kisimlar azicik daha koyu olsa muthis olacak. bunu da photoshopda rahatlikla cozecegine hic suphem yok. Bence bunlar disinda harika. Valla bi an icin yaziyi okumadan once ne yalan soyliim restorasyon bolumune atilmasi gereken bir konu yanlislikla bizin foruma atildi sandim. Basarilarinin devamini diliyorum. Calismalarini bekliyorum. saygilar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
venom merhaba
modellerken referans olarak kullandığım cizime cok güvenmiştim başıma gelmeyen kalmadı ,aslında cizim hatalıymıs ve ben bunu modeli yerleştirirken farkettim (bu arada aslında calışma tek kare image değil kamera hareketi felan var ve Tuna adındaki bir arkadaşım composit kısmıyla ilgileniyor) bahsettiğin kırılmaların sebebi is tamamen resmi biraz daha oturtmak için üzerinde oynanmış olması. bahsettiğin eleştirilerin proje bitiminde olmayacağını umuyorum ![]() teşekür ederim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ufak bir eleştiri de ben yapayım;
Model çok temiz. Fonda kullandığın fotda yer alan gerçek yapılarda dış yüzeylerde kirlenmeler var ama modelde bu tarz bir etki görünmüyor. Quickdirt plugini ile ya da photoshopda halledilebilir ![]() Modelleme ise iyi omuş. Özellikle tarihi bina modelleme benim çekindiğim bir konudur. Kolay gelsin
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|