![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
calisma 6
Hardware:
Islemci: p3 550 Mhz Bellek: 512 Mb Software: Autodesk Autocad LT 2000 Autodesk 3D Studio Viz R3 Adobe Photoshop 6.0 Renderer: Default Scanline Renderer (hic bir plug-in yok) Render zamani: 2' 57" (2373x1732 cozunurluk icin) Ek bilgi: Number one tv icin bir dekor tasarimi. bir reklam ajansi icin tasarladik. Hafif ve ekonomik cozum istenmisti. Bu ihtiyaca cevap vermeye calistik. Onerdigimiz dekorlarin bir kismi su an kullaniliyor. Her turlu elestiri ve yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum. Saygilar. En son venom tarafından düzenlendi : 30-10-2007 18:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
selam
resim çok mu büyük nedir. Bir türlü göremedim de.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba ayasofya,
aslinda bu calisma da digerlerinden buyuk degil 91kb, 1000x763 cozunurlukte attigim jpg. ama bi goz aticam. yorumlarini bekliyorum. saygilar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
musterinin ihtiyacını karşılamaya yeter. Bunun ötesinde eleştiri isterseniz yababilirim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba cetin,
elestirilerini bekliyorum. saygilar |