![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
render:)
Eleştirilerinizi bekliyorum
![]() Bu arada eleştirileriniz renderla ilgili olsun, projenin mimarisi ile ilgili bi eleştiri beni ilgilendirmez, çünkü benim tasarımım değil, sadece modelleme ve render bana ait. Baştan uyarayım dedim ![]()
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu da başka bir render
![]()
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
laf etmek için laf edeyim
gök çok mavi ışıklar gölgeler daha yumuşak olabilir. gibi gibi elinize sağlık (çalışma gönderen herkese)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
sanki çok biliyormuşum gibi; mimari pek olmamış bu ev yapılırsa dayanmaz yıkılır
rendere gelince (asıl mesele) gökyüzü ortama uymamış. bu yüzdende ışığı gökyüzüne göre düşünürsek oda yanlış olur. çok yumuşak kullansaydın biraz daha uyumlu gözükebilirdi. textureler çimenler haricinde iyi gözüküyor ve uyumlu. birde arabaların camları kırmızı olmuş ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Işık gölge sorunu var. Anladıgım kadarıyla bu örneklerde de 2 ana ışık kaynagı kullanılmış o yuzden cift golge goruyoruz.
3 noktalı aydınlatma sistemi kullanılmalıydı. Acık hava oldugu için global illumination ile desteklenebilir. Gökyüzünün aşırı ve homojen maviliği cok rahatsız edici. Bence bu calışmalarda genelde bir saturation sorunu var. Renkler cok cok cok parlak. Diğer taraftan dokulama konusunda da cok calışmanız gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhabe ice,
Soyleneceklere ek olarak soyleyecegim iki elestiri var; camlar ve metal yuzeyler. Cam yuzeyler opak, metal yuzeylerin de inandiriciligi yok. Mimari modelleme konusunu bitirmissin, modelin oldukca basarili. Yagmur oluklari, balkon tavan lambalari ve bahce duvari harpustasi detaylari atlamadigini gosteriyor.(ben bazen unutuyorum da) Artik malzeme ve isik konusunda uzmanlasmalisin bence. Basarilarinin devamini diliyorum. Calismalarini bekliyorum. saygilar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|