![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
merhaba buda benden
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
kesit
kesit
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
plan
plan
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
giris
giris
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
banyo
banyo
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
cocuk oda
cocuk oda
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
salon
salon
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
görünüs
görünüs
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
gercekten cok merak ettım bunlar autocadte yapılan seyler mı bende cad bıldıgımı zannederdım ınanmıyorumm
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
salonda masa, sandalye ilişkisi ve duvardaki resim arakası pano biraz acaip geldi.
banyoda gözü tırmalayan problemler var. bir de mekandaki insan ve çocuk çok önde kendini oranın olmadığını belli edr gibi. Elinize sağlık çalışmalarınızı bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
genelde ışık problemi goruyorum ve 3 noktalı aydınlatma tekniğini ögrenmenizi öneriyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba Erden Ozdemir,
Giraffe icin yaptigim yorumlar senin calismalarina da tam oturuyor. http://arkitera.com.tr/forum/showthr...?threadid=2031 Belli bir altyapin oldugu modellerden goze carpiyor. Ozellikle kesit render cok hos. Benim de kullandigim bir tekniktir. Galata Port projesinde bulundun mu? İlk render bana bunu cagristirdi. Bildigim kadari ile Tabanlioglu Mimarlik icin o projenin mimari gorsellestirmesini Selim Sidal isimli bir arkadasimiz yapmisti. Tanisiyorsaniz, onu da buraya bekledigimizi iletebilirsin. Plan render konusunda sana autocad in postscript level printerlarini oneriyorum. Plot to file ile eps haline gelen cizimi photoshop da stampa ile boyayabilirsin. Daha iyi sonuc verebiliyor. Calismalarini bekliyorum. Basarilar. saygilar |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
tesekkürler
Yorumlarınız ve önerileriniz icin cok tesekkürler.
Cevap biraz gec oldu üzgünüm. Uzaklarda olunca (rusya) bazen internetle aranızda sorun yasanabiliyor. Galata projesini okulda cizmisdim. tabanlıoglunun projesi daha sonradan yayınlandı. gercekdede o projede calısmayı cok isterdim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|