![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
calismalar 02
baska bir calisma.
bunun isiklandirma ile ilgili bir sorunu var. ama tam olarak ne bulamadim. gokyuzu rengine uygun bir isigi bir turlu tutturamadim galiba. ama maviligi mi daha cok vurgulamaliyim, yoksa parlakligimi azaltmaliyim bir turlu istedigim etkiyi yakalayamadim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
ikinci bir goruntu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Ben Şezlong boyutlarına takıldım.... Bir de "Oturma Mekanı" nda yerdeki SERAMİK kaplamalara .... (Seramikler öteki başlıkda)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
burda ise asıl sorun ana ışık kaynagı olan guneşin cok yatık olmasından kaynaklanıyor. Gölgelere baktıgımızda bunu gorebiliyoruz. Bir de gokyuzunun mavisi biraz donuk bir mavi. binanın cephesindeki dokunun tekrar etmesi de dikkat cekici. belki onu photoshopta biraz oynamak gerekebilir. İstersen diğerinin yanına bunu da ekle bana öle gönder.Buna da bi bakayım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba giraffe,
Model cok guzel, ancak ben yine sana isik senaryosu diyecegim. İnsanlardan ve portakal agaclarindan anlasilan mevsim yaz ama isik yazin dik vurur, cetine katiliyorum aci cok yatik. Aci yazin ya aksam gunes batarken yada dogarken bu diklikte olur. Buradaki sahnede isik sanki gunun ilk saatleri gibi. Bir de rpc leri photoshop da yerlestirmeni tavsiye edecegim. Hem yerlerini, hem buyukluklerini, hem de doygunluk ve aydinliklarini ayarlaman daha rahat olacaktir. Koca renderi bastan almana gerek kalmayacaktir. Rpcler sahnedeki isiklardan kendini exclude ediyor. Ayrica tam koydugun yerde gorunmeyebiliyor render da, biraz kayabiliyor. Calismalarini bekliyorum. Basarilarinin devamini diliyorum. Saygilar. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|