![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Belediye binası
Tasarımı Mimar Alper AKSOY tarafından yapılmış bir belediye binası çalışması,3 boyut çizimleri için yaklaşık 1 hafta zaman harcandı.Yorumlarınızı bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
sephia
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Güzel çalışma ellerinize sağlık.
Hangi yazılımı veya ne gibi teknikler kullandığınız ile ilgili ufak bilgiler de isteriz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkür ederim.
modellemeyi 3d max 9 da yaptım. render motoru vray 1.5 sp2 post production adobe photoshop cs3 adobe lightroom. yeni renderlar göndereceğim olumlu ve olumsuz eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Birkaç önerim var. Yeni yapacağınız çalışmalardan birisini böyle yaparsanız hep beraber inceleriz. Tüm kameralarınızda dikey kaçma noktasını kaldırmanızı öneririm. Tone Mapping'lerinizden en başarılısı kanımca ilk sunduğunuzdur; ancak renk doygunluğunu (Saturation) biraz azaltsanız daha iyi olabilir. Gökteki bulutları da yere daha yakın ve daha şeffaf yapabilirsiniz. Düşük çözünürlüklü otomobilleri kaldırıp karşı kaldırıma bir ya da iki adet ağaç koyarsanız resmin derinliği daha iyi algılanabilir. İyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
ayrı kaldığım süre içerisinde renderlarımı buradan yayınlayan arkadaşımıza teşekkür ediyorum artık sorun çıkmaz inşallah yeni renderları koyarız.
ayrıca bu belediye binası mimar Alper Aksoy un özel tasarımı olup modellemesini kısa süre içinde yetiştirmek gerektirdiğinden pek üzerine düşemedik. konuyu bitmiş işler arasına alırsak daha uygun olur sanırım. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|