![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
keşke yapılsa öyle bir şey. Bizde firma olarak iş yaptıracak olduğumuz zamann gözümüz arkada kalmasa
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Aslında biraz da eksilik surada
cgarchitect gibi jürili, zor girilen ve zor çalışam kabul ettirilen bir site olacak. Non-profit olucak (nasıl oalcaksa) güçlü olacak. üyelerin aidatları ile ayakta duracak (ayda 1 dolar gibi filan mesela) herkes oraya işini koyacak kim iyi kim kötü millet görecek ona göre iş verecek. fiyat belirlemeye kalkmayacak. Ancak çok düşük olmaması için çalışacak. başka bir topic'te konuyu tartışabiliriz ben hep böööyle bi şey istedim heeepp
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
evet iyi fikir valla ben varım.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sevgili ayasofya ve forumdaslar,
Biz istanbuldaki forumdaslar da bir bulusma organize etsek ve bulussak da orada bu konulari enine boyuna konussak olmaz mi?(ankaradaki arkadaslarimiz da davetli olmali tabi ki) Ne dersiniz? saygilar |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
hemen yeni bir konu açıyorum.
oraya gelin orada konuşalım. Herkes katılsın filan.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|