![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Bu da benden...
Arkadaşlar,
Bu çalışma da benden ...yorumlarınıza bırakıyorum... Ben de bu çalışmayı herhangi bir plugin kullanmadan 3dsviz'de hazırladım radiosity de kullanmadım...montajı ise Photoshop'da yaptım ... Görüşlerinize... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Arkadaşlar,
Bu çalışma da benden ...yorumlarınıza bırakıyorum... Ben de bu çalışmayı herhangi bir plugin kullanmadan 3dsviz'de hazırladım radiosity de kullanmadım...montajı ise Photoshop'da yaptım ... Görüşlerinize... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Merhabe efizer,
Oncelikle forumun boyle guzel calismalarla hareketlenmesi cok hos. Bu calismayi cok begendim, ama ufak tefek bir kac elestiride bulunacagim. Fotomontaj yaptigin render larda kullandigin kopekli kadinin golgesi cok soft olmus, etraftaki araba sacak gibi ogelere dikkat edersen golgeleri daha keskin. İkinci olarak da fon resimi ile senin render birbirine renk olarak tam uygun degil bence. Photoshop da hue saturation, belki biraz film grain daha cok birbirine kaynastirabilirsin kanimca. Ama bence oldukca basarili bir calisma. Calismalarini sabirsizlikla bekliyorum. saygilar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
gölge ve ışıklardaki büyük problemler nedeniyle çok karmaşık ve anlaşılmaz bir hal almış. hangi cisim nerede duruyor, nasıl bir yapıda çok dikkatli baksak bile zor anlaşılıyor.
venom un dediği gibi aynı seviye gölge, ışık ve renk seviyesine getirilirse modeller o zaman resmin içine entegre olabilir. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|