![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
calisma3
Hardware:
Islemci: p3 550 Mhz Bellek: 512 Mb Software: Autodesk Autocad LT 2000 Autodesk 3D Studio Viz R3 Adobe Photoshop 6.0 RPC 1.0 Renderer: Default Scanline Renderer (hic bir plug-in yok) Render zamani: 2' (450x1600 cozunurluk icin) Her turlu elestiri ve yorumlarinizi bekliyorum. Saygilar. En son venom tarafından düzenlendi : 30-10-2007 18:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
radiocity de yok ise oldukca guzel. varsa da güzel tabi sadece hiçbir plug in yok kısmına takıldım. yani sadece omni ve spotlarla aydınlatılmış ve radiocity veya light tracer vs. kullanılmamış bir mekan mıdır?
Ahşap mobilyalardaki reflection biraz abarmış galiba. Derinlik hissini azaltıyor. Belki üzerine fall off uygulanabilirdi. Bence arşive konulası bi imaj olmuş. Ancak mimarisi de bu anlamda basarılıdır bunu da belirtelim. En son Çetin Tüker tarafından düzenlendi : 08-10-2003 18:14. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sevgili cetin,
yaptigim calismada radio"s"ity yok. cunku belirtigim uzere zaten viz 3 kullaniyorum. render zamani 2 dakika. benim calistigim ofiste radiosity yapip sonucu mechul bir 40 dakika bekleme suresine pek tolerans yok. hizli is cikartmak icin ben de bir aydinlatma methodu olusturdum, onu kullaniyorum. cesitli senaryolara gore aydinlatma dosyalarim var; ornegin gunduz dis mekan, gece dis mekan, gunduz ic mekan, gece ic mekan, fuar, obje aydinlatma gibi cesitli dosyalar hazirladim. ve bunlari direkt calistigim dosyaya merge ediyorum. ve bir kac ufak rutustan sonra islem tamam. yani omni ve spotlar da benim sistemim icin yeterli. sen de kendi calismalarindan atarsan birbirimizden birseyler ogrenebiliriz. saygilar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
radio "c" ity heheheh bu yeni bi şehir. radyo şehri
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Çok başarılılar... Özellikle ek bir Plug-in veya Photorealistic ışıkların kullanılmamış olması enteresan.. ellerine sağlık... Fuar standı bu kadar başarılı olmamış ne yazıkki... Tahminim zaman sorunu yaşanmış olmasıdır...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
beendim.
Tebrik ederim. İç mekanda oldukça başarılısınız. aynen devam. Yaptığın ne varsa gönder bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
aklım karıştı!
ya arkadaşlar aklım karıştı!
Ben proje modellemek için 3ds max kullanıyorum. Çizdiğim projeler daha çok iç mekana ve objeye yönelik. Fakat piyasada birçok modelleme programları var. Hepsinin de mantığı aynı. Ayrıca auto cad kullanıcısıyım. ve şu an bir iş yerinde çalışmıyorum. bütün çalışanların ortak kaygısı yapmış olduğu projeyi en iyi ve en kısa zamanda sunabilmek. Tabii diyceksiniz ki sana hangisi daha kolay gelirse o programı kullan. ben de şöyle bir soru sorayım; iç mekan , obje çalışmalarına en yakın program hangisi acaba? venom bu arada çalışmalarınız çok iyi olmuş...özellikle ışıklandırma harika..! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
yeni konu açınız
venom'un çalışmasına eleştiri katkı filan gibi şeyler buraya, sizin dediğiniz yeni konuya geçiniz. Karmaşıklık olmasın diye diyorum. Malum görev.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|