![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bak yine karıştı ortalık
Elli defa uyarıda bulundum ama. 1- çalışma gönderen medeni cesareti olan biridir. 2- çalışma gönderenin çalışması öncelikle olumlu karşılanmalıdır. 3- çalışma gönderene çok çok çooookkkk eksik durum olsa bir sert girilmemelidir. Mümkünse kötü tarafları yanında iyi taraflarından da söz edimeli. buraya çaılşam göndermeyi zevimli kılmalıdır 4- çalışma gönderenin yazısı ve bazı özel durumları da göze alınmalıdır. Yani zaman kısa. Müşteri binayı çok çookkk iyi zannediyor. Mimarisi bana ait değil. mecbur kaldım bu şekilde bana geldiği şekilde modelledim. Makine kötüydü software eskiydi gibi gibi. 5- çalışma gönderen, mesajından sonra bin pişamn olmamalıdır. ----- gelelim diğer konulara 1- çalışma göönderen eleştirilere açık olmalıdır. 2- biraz sert girilse bile alçakgönüllü olmalıdır. 3- yapılan eleştirilerin aslında kendisi için yararlı olduğunu kabul etmelidir. 4- arada laf filan sokmamalıdır her iki taraf da. haha sen yapıyor musun. Senin de kavgaların var derseniz haklısınız vardır ben haklıyım o haksız ya da o haklı çok önemli değil. Bu mecrada birbirimizin suratını görmediğimizden aslında tekilde ne kadar kibar kişiler olduğumuzu anlayamıyoruz. Yazı sert kaçınca işler biribirine giriyor. Uyarı yazmak hiç hoş değil. Biri bana da cephe alırsa diye korkuyorum. Çok üzülürüm aman ha. Hazır şahane bir sinerji yakalamış Arkiteranın tüm diğer bölümlerine nal toplatırken atmosferi bozmayalım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|