![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Dijital Tasarım Günleri 2008
Merhaba,
5. ULUSAL DİJİTAL TASARIM SEMPOZYUMU VE SERGİSİ İstanbul Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafindan duzenlenecek ve 4-6 Haziran 2008 tarihleri arasinda Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampusunde yapilacaktir. Akademik sunuşlar, Firma tanıtım/tasarım sunuşları, basılı görsel sanatlar, karikatür, video art, animasyon, oyun ve animasyonlar ile katilmanizi diliyoruz. Daha fazla bilgi icin, Web: http://vcd.bilgi.edu.tr/dtg2008/ adresine bakabilirsiniz. Saygilarimla, DTG duzenleme kurulu adina Prof. Dr. Ergun Akleman Konferans Yöneticileri: İhsan Derman Ergun Akleman Program Yöneticileri: Veysi İşler Tevfik Akgün Selim Balcısoy Cem Ersözlü Lokal Organizasyon Komitesi: Ali Pekşen Volkan Çetin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Bu etkinliğe izleyici olarak katılmak mümkün müdür? Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Evet hem izleyici hem de katılımcı olmak mumkun. sergiye de katılabilirsiniz. Lütfen web sitesini inceleyin. Son basvuru tarihi 3 haziran.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Sitede "Bu yıl besincisi yapılacak olan Dijital Tasarım Günleri bilgisayar ortamında tasarım yapan tüm kişi ve kuruluşlara açıktır." yazılı. Benim sorum, sunumlarda ve sergide yer almadan sadece izleyici olarak katılma imkanı üzerine. Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Hepsine katıldım hiç birini sektirmeden hem de
Bu sefer de eğer kabul edilirse bir sunum yapmak istiyorum Bakalım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Ben de ben de....
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bundan öncekilerden haberim olmadı. Bu seferkine bende katılmayı düşünüyorum. Şimdilik sadece izleyici olarak katılacağım. Sunum yapacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. Forumdaki arkadaşlarla sempozyumda tanışmayı arzu ederim. Saygılarımla...
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
![]() |