![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Faydalı Link'ler: Bitmaps
Merhaba,
Mimari görselleştirme konusunda, bitmap ihtiyacının giderilmesine yardımcı olmak amacıyla, bir link'i aşağıda sunuyorum. Saygılarımla. FREE TEXTURES for digital artists: 2Textured - Home Burada çok miktarda bitmap var. Bazı bitmap'ler çok büyük boyutlarda olduğundan 2 boyutlu çalışmalarda kullanılmaya da elverişliler. Site arasıra update oluyor. Büyük boy bitmap'leri indirmek için sol alt köşedeki "Download photo" link'ine tıklayınız. En son architurk tarafından düzenlendi : 03-05-2008 10:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Bir link'i daha sunuyorum. Saygılarımla. arroway.de Genelde Dosch Design'dan alışveriş yapanlar için çok iyi bir alternatif. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Arroway'den bazı ürünler sipariş ettim. Geldiklerinde birkaç deneme çıktısı alıp burada paylaşırım. Ancak ürünlerin kendilerini ekleyemem, zira bu telif hakları yasasını ihlal etmek olur. Dosch Design ve Arroway'den başka şirketlerden "bitmap" alışverişi yapan var mıdır? Alternatiflere ihtiyaç var. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Arroway ürünleri siparişten 1 hafta sonra bana ulaştı, ancak yoğunluktan dolayı denemelere bugün başlayabildim. Saygılarımla. ![]() 3ds Max 2009 mental ray |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|