![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
3ds max'te uçan balon modellemek istiyorum.(bildiğimiz ampul şeklinde olanlar) fakat gereken formu,pürüzsüzlüğü ve şeffaflığı oluşturamıyorum.(benimyapabildiğim sert görünüşlü ve uçan balonla uzaktan yakından alakası olmayan bi form).nasıl bir yöntem uygulayabilirim.ne yapmam gerekir.
şimdiden teşşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Modellediğin objeyi ve nasıl modellediğine yönelik bilgileri gönderirsen,en azından nerede hata yaptığını söyleyebiliz
![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Segmentlerini arttırdığım küreye editmesh uyguladım fakat istedigim düzgün yüzeyi elde edemedim.simetrik olmayan garip bi form oluştu.öğrenmek istediğim klasik balon formunu yapıcak olan yolu bulmak(yardımınla tabi).bu arada şeffaflık olayını çözdüm.doku atabiliyorum)şimdi cevap yazabilirsen sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Küreyi bozarak yapmak yerine, balonun yarı düşey kesitini çizip orta aks etrafında döndürerek ( LATHE ) daha kolay ve de düzgün yapabilirsin...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Cevap olarak yazmış olduğun yöntemi deniycem rocktuel şu an max'im açılmıyo bi sorun var heralde açmaya çabalıyorum..mantığını anladım sayılır ama uygulama safhasında işlerbiraz karışıyo tahmin edersin...
)umarım bu sefer başarabilirimsöz açılmışken şunu söylemeliyimki,tesadüfen girdiğim bu siteyi ve forumunuzu çok beğendim.yaptığınız fikir alışverişleri ve eleştiriler modelleme yapan arkadaşlar için olumlu.inşallah hep böyle devam eder.gösterilmeye layık olduğunu düşündüğüm 3d çalışmalarımı en kısa zamanda forum'a yollayıp faydalı eleştirilerinizi almak istiyorum.bu arada iç mekan max çalışmalarının bulunduğu site ismi biliyormusun?google'da aramak biraz karışık oluyo.yazarsan sevinirim... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Hande,
Bana bir e-mail atarsan sana bir ZIP dosyası yollayabilirim. Orada bol miktarda 3D ile ilgili siteye göz atabilirsin... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
imaj var da ben mi görmüyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Yok be Çetin'ciiiiiim,
Resimsiz bi konu bu... Yazısız Karikatür veya Sessiz Sinema gibi ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
haaaaaaaaaaa anladım.
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Çetin;
ICQ , Messenger vb. bir program kullanıyor musun? Kullanıyorsan bana bir mesaj geçer misin? bu arada, hasta odası ekipmanı buldum birkaç tane haberin olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Gönderdim
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
teşşekkür ederim aldım zip dosyanı ve adresleri. yanlız odümü kopardın alıcağın olsun.zaten bilgisayarımı yeni arındırdım pisliklerden.virus koruması olmasa açmazdım yoksa
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
iyilik yapmaya da gelmiyor ... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
bende stiyorum
slm arkadaslar..
rocktuel su zip dosyasından rica etsem bende faydalanabilirmiyim.. e-mail:chopper79tr@yahoo.com
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|