![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Müze görselleştirmesi için lahit, heykel, vazo, vb...
bir müze görselleştirmesi için lahit , heykel (antik roma) , vazo vs. gibi model ve kaynak arıyorum ilgilerinize şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence buradan bir şey çıkabilir; RevitCity.com | Objects
kolay gelsin
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok teşekkür ederim yardımın için. ama sanırım bu objeler revit için. dosya uzantısı tutmuyor. ben max için modeller arıyorum. yinede ilgilendiğin için sağol.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Rica ederim, tüh yardım edememişim:O
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
3ds models - Ancient - Free the models
Şimdiden teşekkürlerinizi duyar gibiyim, Rica ederim, kolay gelsin.. ![]() Edit: Google 3d warehouse sitesinden istediğiniz modelin adını yazarsanız .skp formatını bulursunuz, bunu .3ds formatına rahatlıkla çevirebilirsiniz SU ile... 3D Warehouse
33 cc of air is enough. En son nesriny tarafından düzenlendi : 01-04-2008 21:06. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Architectural Home Design, 3D models, Quality Textures. Online Interior Design (çok kolay üyeliği var ama süper süper süper)...
ArchiDOM - 3d âèçóàëèçàöèÿ, 3d ìîäåëè (üyeliksiz süper site) Rica ederim... ![]() Renderları görmek isterim ama ![]()
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum linkler çok işime yaradı. neredeyse herşeyi buldum. yardımlarınız için sağolun tekrardan. renderları bitince yayınlarım elbet.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
|
![]() |