![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#61 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ben 9 gün beklemişim bak
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Tabi önce kolektif olarak bir müddet yazacağız foruma, sonra kolektif olarak bir bekleme süresi var... İşler böyle böyle ilerlerse en fazla bir halı saha maçı yaparız gibi geldi bana nedense şu an
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
Kasaba fikri beni çok heyecanlandırdı..Yalnız kasaba diyorum dikkatinizi çekerim şehir değil..Küçük bir kasaba içinde gezilen ve internet üzerinden herkese açık olan..Boshworld de ki gibi sanal bir plan çizilir katılımcılara birer sokak dağıtılır ve kazıklar çakılır...Ben varım
|
|
|
#64 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Kollektif çalışMA olduk
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Biz neden kollektif çalışamıyoruz diye bir başlık mı açsak acaba? En azından daha çok cevap olur.
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İnşaat Mühendisi
![]() |
Alıntı:
![]() Dört gözle bekliyoruz şu kare masanın etrafında konuşulan şeyleri.
|
|
|
|
#67 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
benden de bir mesaj daha
|