![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Yönetici
Kocaeli
Mimar
![]() |
Sonuç. Ufakta olsa bir şeyler yapalım arkadaşlar. Lafta kalmasın.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Kalmaycak.
Söz veriyorum
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Ben size güveniyorum
Her zaman Arkitera Forum'da yapılmak istenen bir etkinlik olduysa mutlaka başlanmıştır. Sadece biraz zamana ihtiyaç var gibi ![]() Konuyu ve sonuç ürününü çok merak etmekle birlikte hepinize kolaylıklar diliyorum
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Umarım ama ümidim yok.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Var olan bir bina, mekan ya da objeyi mi çizelim yoksa hayali bir yer mi?
Madem bu kadar emek harcanacak bu işi gercek zamanlı render edilen bir 3d mekan olarak yapalim. Mesela bir kasaba olacaksa, katılımcılar birer bina çizerler ve sonunda bu mekan o ortama tasinir. Quest ortaminda mekan içinde gercek zamanli olarak gezilebiliyor. Ayni bir 3d oyun gibi. Yürüyen konusan karakterler yapılır içi canlandırılır. Ben varım bu işte. Her programdan dosya atabiliriz. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
Evet bu da çok güzel bir öneri.
Sanırım bir şeye karar verip başlarsak becerebiliriz. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Küçük bir kasaba yaratalım. Herkes bir kısmını çizerse elimizde ciddi güzel bir çalışma olur. Düsük poligonlu çizeriz. Ben ögretirim nasi cizilecegini. Genislemeye acik olur isteyen herkes bir noktasina bir sey cizebilir. Hatta bence tasarlamayalim. Sadece kabaca bir kasaba plani olsun mesela bunu ayasofya yapsin. Boş bir kasaba gibi, her alana katilimcilar kendi sokagini eklesin mesela. Böylece tarz farkli olacaktir.
Belki herkes kendi sectigi bir bölgenin özelliklerini yansitan bir sokak tasarlayabilir. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Program farklılıkları ne olacak hocam?
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
3ds export edilince sorun olmuyor. Ortak formatımız 3ds.
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Kimi bekliyoruz?? GODOT gelmeyecek... Yapacaksak yapalım artık. Sorun ne? Anlaşılmayan yerler var ise ya da başka öneri var ise konuşalım burda.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Başlıyoruz derseniz duyuru emailingi yapabilirim hemen.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Tamam da neye basliyoruz. Ne çizeceğiz? Kimse etegindeki taşları dökmüyor burada... Hadi azıcık silkinin ama.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
DUYURU
8 Mart Cumartersi günü Arkitera Eğitim Merkezi'nde saat 14.00'da bir toplantı öneriyorum. İstanbul dışında olanlar ile gmail msn yolu ile konuşabiliriz. Müsait olanlar ve gelebilecekler kaleye mum diksin. Gelenler... Ayasofya Ömer Yılmaz Ömer Kanıpak (iznini almadan yazdım) . . .
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ayasofya