![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Yönetici
Kocaeli
Mimar
![]() |
Fikir olsun diye beğendiğim bir çalışma örneği. Sofya merkezde bulunan Aleksandr Nevski katedrali modellemesi. Ayasofya için de benzer bir çalışma yapılabilir.
TDT3D - Article Infographiste Julien Chudik Softimage xsi makingof Birde bu var. TDT3D - Forum En son cihan tarafından düzenlendi : 21-02-2008 23:03 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Elimden bir iş gelir de yardım edebilirmiyim bilmiyorum ama hamallık bir iş varsa, yardım etmek isterim ben de
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Sevgili Mrt,
sizi unutmak olur mu. Forumumuza katılan herkesi yardıma bekleriz. Bugün Ömer Kanıpak ile trafikte muhabbet ederken lafı geçti. Bu metra kazıları esnasında ciddi bir gemi kalıntısına rastlandı. Belki bu gemi kalıntıları açık hava müzesi olur belki olmaz. Ama bunları modelleyebiliriz. Şahane olabilir. Araştırıyorum. Lütfen fikirlerinizi eksik etmeyiniz. Hüüoopp Çetin Hocam, bir el atıver.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
Ben her türlü fikire açığım.
Her söylenilene olumlu bakıyorum ![]() Cihan: Katedrale baktım. Fakat doku çalışması daha iyi olabilir bence. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
Kocaeli
Mimar
![]() |
Haklısın biraz daha özen gösterebilirdi yapan. Buda orjinali.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Yarın ve pazar hususi olarak bu kalıntıların mimari bir form yaratıp yaratmayacağına
Arkeologların genel olarak bilgisine ve tabii söz konusu kolektif çalışmanın kurgulanmasına ayrıca sunulmasına tanıtılmasına bakacağım. Olumlu tarafları da olabilir olumsuz taraflarıdır. 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başşehri olacak. Ona uygun ve amaçlı bir çalışam olsun isteriz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
E madem bu kadarız, mecrada budur o zaman 2 yahut bilmediniz 3 dk Türkiye tanıtım filmi yapalım ve Turizm bakanlığına yollayalım? geriye kalan sadace anlaşabileceğimiz biriyle irtibata geçmek. Bkz. Çağatay Şimşek. Tv ve compositing için.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Çağdaş Türk mimarlığı olursa bakanlığa her türlü sunumu da yaparız. Hatta belli bir aşamadan sonra destek de isteyebiliriz. Ve hatta TV'da yayını için destek olabiliriz.
Bu arada bizim ArkiPARC projemiz var. Onunla ilgili bir şeyler de düşünür müsünüz? ![]() Şaka değil o zamanda biz belki bazı destek verebiliriz. TV sponsorumuz tanıtım filmimizi yayınlayacak çünkü. Tabi yine bir sürü bina demek bu
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
E bunu eurovision dan önce yaparsak sanırım süper olacak
ciddi şekilde plan -program ve bilimum şeylere girmek icap eder.düzeltme; bu sene secilmiş olsa bile neden seneye olmasın? düzeltme 2: ArkiPARC nedir hocam? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Çok keyifli açılımlar olmuş, biraz geç te olsa, biriken şu iki sayfayı okuyunca. Giraffe'a tetiklemesi için teşekkürler. Ayasofya'nın teklifi uzun soluklu bir iş için iyi geldi bana da. Yani bir anlamda akademik dünya içindeki loş labirentlerde kendi başına birşeyler yapmaya çalışan ama yeterli teknik donanımı bulamayan ve belki bu sebeplerden dolayı kısa atımlı kalmak zorunda kalan ya da umarsızlık içinde heba olan bazı yapıların ya da buluntuların arşivlenmesine yönelik çalışmaları desteklemek, kamusal bilgi üretimi için hem ulusal hem uluslararası ilgiyi de tetikleyebilecek iyi bir kanal gibi görünüyor.
Archicad ile ne kadar katılım sağlayabilirsem elimden geleni yaparım. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Dün Kerpe'ye gittik.
Bu sabah dersim var. Öğleden sonra çocukları karşıanda alacağım. Pzt günü Ömer ile görüşeceğim hemen buraya yazacağım.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
Ben de tanitim filmi gibi bir şey yapılmasının çok zevkli olacağını düşünüyorum.
Ama amatör olarak. Zaten ortaya güzel ve yaratıcı bir çalışma çıkarırsak mutlaka yayınlayan da olur, en kötü ihtimalle forumlar üzerinden ses getirir. Konuyu belirleyip, yaratıcı farklı ilginç bir şeyler ortaya çıkarabiliriz. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Şimdi saha içindeki gelişmeler için sıcağı sıcağına ahmet hocaya (ayasofya) bağlanıyoruz???
En son gurgur tarafından düzenlendi : 26-02-2008 18:44 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Forum tasarımının yenilenmesine dönmesin de! (Gurgur içinden düşünür)
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Heheh
Şu ana kadar projeden ümidim vardı hocam