![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
|
Mutfak tasarımı için modelleme programları hakkında yardım
Merhaba. Bu ilk mesajım. Ben öğrenciyim. Bir arkadaşım var marangoz olan ve o da aynı zamanda öğrenci. Bu arkadaşım genellikle mutfak dolapları imal ediyor. Kafasındaki mutfak dolabı tasarımlarını kağıda döküyor. Bunu da mutfak dolabı yaptırmak isteyen müşterilerine gösteriyor. Fakat düşündüklerini kağıda dökmek hem uzun zaman alıyor hem de her ne kadar müşterilerine yapılacak mutfak dolabı hakkında birşeyler söylese de pek etkileyemiyor onları. Neyse benden yardım istedi bana bu işleri bilgisayarda yapmak için ben de araştırmaya başladım. Birkaç tane program buldum denedim fakat pek fazla işimize yaramadı. Acaba böyle hazır modelleri olan program biliyor musunuz? Bu konuda fazla bir bilgim yok. O yüzden aslında istediğimin var olup olmadığını da bilmiyorum. Böyle kolayca mutfak dolabı ve benzeri şeyleri tasarlayabileceğimiz sürükle bırak şeklinde ve piyasada olan malzemeleri içinde barındıran bir program var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Yardım gelirse çok sevineceğim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
KitchenDraw: bathroom and kitchen design software
Galeri ksımından yapılmış örneklere bakabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba;
Mutfak tasarımları için en uygun program kitchen draw'dır. Hertürlü mutfak malzemesini hazır bulabileceğin gibi kendinde yaratabilirsin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Emrextreme, MoNk teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ben bu tavsiye ettiğiniz programları indirdim ve biraz inceledim. Ama mesela kapak desenlerinde benim aradığım şeyler yok. Mesela mebran kapak diye birşey var benim pek bilgim yok ama orada herhangi bir firmanın desenini kendim hazır olarak mı eklemem lazım yoksa programlarda böyle bir şeyi kendim mi çizmem lazım acaba?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yalnız başlık biraz tuhaf olmuş...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şuan daha estetik görünüyor, en azından daha düzeyli, okunmaya değer...
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Başlık değiştirilmiştir.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Adeko diye bir programda var render alınabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Serkan Eksilmez teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu konu defalarca forum da tartışıldı
mobilya çizim programı Yeni bir başlık altında tekrar tartışılmasına ne derece gerek vardır bilmiyorum ... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
|
|
|