![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
İşte bunu aklım almadı...
Burada da tartışılmasını istediğimden link vermekteyim.
Kabul salonu da konuya katılsın. Gerekli bazı cevapları forum içine taşıyacağım. Kolay gelsin. İşte bunu aklım almadı...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Hm. Etkileyici gerçekten...
Sea Dragon'u izledim şimdi. Bir kısmını sadece. Bir dönem, PDF ye alternatif InternetExplorer ile, eklentiye gerek kalmadan çalışacak bir format arayışı vardı. Bana onu hatırlattı izlediğimde. Ancak resim kalitesi bozulmadan o kadar zoom yapabilmek, zoom esnasında, yaklaşılan resmin, belirgenleşmesi sırasındaki geçiş efekti, fazlasıyla sorunsuz görünüyor. Photosynth'i şu an kuruyorum. Resmi referans alarak modelleme yapan bir kaç yazılım vardı eskiden. Ama genelde displacement mantığı ile çalışan ve bir kaç değişik açıdan referans istiyorlardı. Görüntü de çok sofistike duruyor. Meraklandım doğrusu ![]() Paylaşımın için teşekkürler ayasofya... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben daha önce böyle bir program var mı ,yok mu bilmiyorum ama hayran kaldım , bence bilgisayar kullanılan her meslek için güzel bir program. Çözünürlüğün nerdeyse hiç bozulmaması ve tüm detayları net göstermesi süper
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
kimin aklı alabilirki.. hala şoktayim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
![]() |
Bence de süper, çok canlı ve gerçekci...Türkiye'de kullanan var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Matrix mi oluyoruz ne?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
Sakarya
![]() |
Bu teknoloji insanı korkutuyor. Yani nereye gidiyoruz demeden alamıyorum kendimi. Yoksa bu teknoloji yüzünden emek harcamadan, herkes,, her isteyen Mimari proje çizebilecek hale mi gelicek yoksa.. Bu iyi olmaz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Dijital fotoğraf teknolojisi ilerledikçe nasıl herkes fotoğraf sanatçısı ol(a)madıysa, mimarlığa, proje değil de tasarım penceresinden bakınca, böyle bir şey olmayacağı açık.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|