![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
İşte bunu aklım almadı...
Microsfot'tan surface'den sonra bir bomba daha.
Bu daha çok bizi ilgilendiriyor. Açıkçası tam olarak nasıl çalıştığını anlamadım. İki teknolojiden bahsediyor. İlki Sea Dragon; Limitsiz verinin limtisiz detayda kullanılmasını sağlayan bir şey. Ben onların yalancısıyım. İkincisi de Photosynth Flickr'daki imajlardan bile 3 boyutlu model yapıyor. Ben şunu izlemenizi öneririm. Sonuna kadar izleyiniz. http://www.break.com/index/ridiculously-cool-technology-from-microsoft.html denemek içinse http://labs.live.com/photosynth/ Ben denedim...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Malesef deneyemedim. Microsoft sağolsun.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sea Dragon da, Photosynth de şahane..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
İnsanın aklına ünlem işaretlerini çivileyen bir şey bu!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Fotoğrafları üç boyutlu uzaya, fotoğrafların arasındaki benzerlikleri bularak yapıştırması inanılmaz. Programı üç boyutlu modeller export edebilecek şekilde geliştirebilirler umarım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Bir kaç gün önce görmüştüm Internet'te ve 'zoom' kabiliyetine hayran kalmıştım. Sanırım milyonlarca elde edilen noktadan bir 'pointcloud' elde ediyor ve daha sonra bunları birleştiriyor. Bol bol fotoğraf çeken kişiler için harika bir yardımcı ve ilerisi sonsuz olanaklara gebe gibi görünüyor. Mimarlar belki de maket fotoğraflarından çizimlere geçebilecekler, mimari veya bir tasarım üretimi belki de daha platformlar-arası, daha interaktif bir üretime dönüşecek. Çektiğim bazı fotoğrafları denemek için sabırsızlanıyorum, ancak bir süre daha beleyecek gibi görünüyoruz, Henüz bu tech-preview'larla yetinmek durumundayız. Gerçekleşirse dünyadaki herşeyin fotoğrafına ulaşarak artık daha farklı bir bir dünyamız olacak; daha detaylı, daha fazla bilgi ve fotoğraf / fotoğraf çekmenin anlamı da biraz değişecek galiba. Yakında bir deneme yapmak dileğimle... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
of of of !!!
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
3d illüzyonistlerin papucu dama mı atılacak acaba? O zoom nasıl bir şey hayret..Eğer kısa zamanda bilgisayarlarımıza gelirse şaşırmam. Teşekkür ayasofya.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|