![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
Adana
![]() |
allplan için kesit görünüş açısından kolaylık deniliyor ama autodesk architectural desktop tada kesit almak çok kolay ayrıca hazır şablonlarıyla ve 2 boyut cepheyi 3 boyuta çevirmesiyle gayet iyi bence
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Arkitera Üyesi
Konya
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
İçel
Mimar
![]() |
autocad = orta düzeyde
3d max = başlangıç seviyesinde Photoshop = araştırma safhasında : ) Bu programları iyice öğrendikten sonra öğrenmeyi istediğim programsa Archicad... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bende bu forumda yeniyim bende baslangicta AUTOCAD ögrendim Allplani tanidiktan sonra Allplani Kullaniyorum V 14 buyana bence cok iyi bir program.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bu arada Allplan paketi ögrencilere indirimli (148 €) veriliyor en azindan Almanyada, Türkiyede bu sistem varmi bilmiyorum,
Sunuda belirteyim Allplan mimarlik icin tasarlanmis bir yazilim, |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye Adayı
![]() |
ben de altı senedir çizim yapıyorum.bir sene kadar autocad kullandım.sonra çalıştığım firma allplan aldı.allplan çizimde çok kolaylık sağlıyor.kesit ve cepheleri otomatik alıyor.allplan ı üst derecede biliyorum.sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirm naçizane.herkese kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
![]() |
Türkiye'de de mimarlık ve iç mimarlık öğrencilerine cüzi bir miktarla veriyor ve kurslarla öğretiyor. Sitesinde görmüştüm, galiba dünyanın her yerinde aynı...
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye Adayı
![]() |
Google SketchUp Pro 6.0.514 => İleri düzey'e yakın (12 ay) (Mac Os X'te)
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
![]() |
3 d max iyi seviyede kullanıyorum autocad bilgim orta seviyede
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
![]() |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
kalem kağıt+ photoshop +autocad (:+ 3D MAX öğrenme çabası
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Bu arada sketch uptan başarılı sonuçlar nasıl alabilenlere helal. Bence kullanışsız basite fazlaca indirgenmiş bir program.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Forum Üyesi
![]() |
archicad-autocad-3ds max başlangıç
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
SketchUp aslında çok güçlü ve yararlıdır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Yani kopya AutoCAD kullanamazsınız. Örneğin uyuşturucu da kullanamazsınız ama forumlarda "eğer bulabilirseniz kullanabilirsiniz demi?" yazmak ne kadar faydalıdır? Veyahut ne gibi bir edebi değeri vardır. Bir de rica edeceğim PROGRAM yazınız PROĞRAM değil. Bu sizi azarlamak değildir zaten KABUL ETTİĞİNİZ KURALLARI hatırlatmaktır. Burada yazı yazmak kurallara uymayı gerektirir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|