![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 | |
|
Arkitera Üyesi
Konya
![]() |
Alıntı:
Allplan mimaride süper diyebilirim, ama apart ile kullanılıyor, Autocad gibi cd yeterli değil, şifreli bir dangılı var ve her blg için ayrı ayrı almanız gerekli. Ayrıca internette görmüştüm, mimarlık ve iç mimarlık öğrencilerine ya indirimli yada cüzi bir miktarla veriliyor ve kendileride bedeva öğretiyor. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
Aydın
![]() |
Architrion!
Architrion!! 90'ların sonundan bu yana adını duymamıştım.Yanlış hatırlamıyorsam sonradan Boa adını aldı ve kısa bir süre sonra piyasadan silindi gitti.Eğer devam edebilseydi bugün archicad ve allplan programlarının yanında onu da konuşuyor olabilirdik.Çok fazla deneme şansım olmadığına üzüldüğüm mimari yazılımlardan biridir.Archicad gdl ile boğuşurken o katı modellemeye geçmişti bile...Hey gidi günler...Öğrencilik yıllarımı aklıma getirdi şimdi bu program.Bu arada Autocad'e yöneldik,3 boyutu ihmal ettik ve öyle kaldı
Şu anda Autocad, İdemimar ve Sketchup kullanıyorum.3DS max denedim olmadı.Karışık geldi.Onca ayar...beceremedim...C4D Architectural çıkmış bir ara bakacağım.Şu render 'olayını' bir tür türlü çözemedim gitti yani...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
![]() |
autocad iyi seviye de
archicad başlangıç ( 5 senedir ) )3d max orta seviye |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Pekiyi SAYISAL GRAFiK Web Sitesi - CAD / CAM / CAE / GIS / Multimedia Çözümleri Sonra BSA - Turkey nasıl yardımcı olabildim mi? Hı? Kuralları okumamaya devam edersenzi üyeliğiniz silinecektir. Budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
autocad iyi sayılır
3d max ve autocad 3d birazcık archicad ya da allplan hiç bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar bilmediğim programlarla ilgili yazıştığınız zaman ama bu aralar yeni program öğrenebilmem mümkün değil çünkü bebeğim bütün zamanımı alıyor |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
merhaba
konu bana da ilginç geldi açıkcası. ben 4 yıldır autocad kullanıyorum iyi derecede modellemelerimi de bu programda yapıyorum. max i render için kullanıyorum.autocad kadar iddialı değilim max de. ayrıca sunum hazırlarken photoshop tan yararlanırım. allplanı bir arkadaşım öğreniyor bu günlerde bahsedildiği kadar iyi olduğunu düşünüyorum bende kesit cephe çizimlerini yapmak zorunda kalmıyorsunuz ve render hazırlamakta oldukça kolaymış.zaman kazandırıyor yani. ben de öğrenmeyi düşünüyorum ilk fırsatta. tek sorun baskı almak sanırım
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
![]() |
autocad,3d max,idecad,sketch up...bunları biliyorum ama cinema 4d de aklım kalmış durumda,inşallah en kısa zamanda öğreneceğim...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Program - Duzey
Autocad - uzman Sketchup - iyi+ Intellicad - iyi+ Qcad - iyi+ Idecad - iyi+ Archicad - iyi+ 3dhome prof - iyi+ Turbocad - iyi- sta4 - zayıf+ 3dsmax - iyi+ Rhinoceros- iyi- Cinema4d - iyi- Blender - iyi+ Photoshop - iyi+ Gimp - iyi+ Corel - iyi- |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Max9 + VRay 1.5 RC3
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
![]() |
autodesk revit için neler diyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Ya da her bilgisayar için ayrı satın alınması gerekmiyor mu? Nasıl olduğu hakkında bilgi verir misiniz?
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Autocad -----------> iyi derecede (10 yıl)
Sketchup ---------> fena sayılmam 3. boyutta çoğu işimi kolaylaştırıyor.3dmax+Vray ----> Ufak modifiye+malzeme ve Render amaçlı |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
Tokat
Mimar
![]() |
Kolay öğrenilebilecek bir program.Ben CAD(Computer Aided Drafting)'ten BIM (Building Information Modelling)'e geçmek için çalışırken karşıma çıkan Autodesk Revit yüzümü güldürdü.Forumda "Revit" başlığı altında detaylı bilgiler var.
Taşkışla İletişim Platformu Revit hakkında... Konuya dönelim: Autodesk Revit: iyi+ Autodesk Autocad:iyi+ Archicad:Başlangıç+ Geocad:Başlangıç İdecad:Başlangıç 3dMax:Başlangıç+ |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Öğrenci
![]() |
Autocad-3ds max başlangıç