![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İç Mimar
![]() |
max 9'da smooth konumunda kaplamalar görünmüyor?
max7 den 9'a terfi ettim (vray 1.5 ile beraber) smooth and highlights konumunda iken malzemeleri göremiyorum. malzemeler vray materials ve malzeme slotundaki "show map in viewport" kutucuğu seçili olduğu halde. bu durum bana kaplamaların boyut ayarlarını yaparken çok zorluk çıkartıyor. render almadan malzemenin desenini göremiyorum. bunu bir şekilde düzeltebilirmiyim acaba. şimdiden teşekkürler...
not: aynı mesajı Yazılımlar > 3DStudio MAX bölümüne açmıştım. o bölümde mesajlar daha seyrek okunduğu için buraya açmak zorunda kaldım maalesef. istenirse diğer mesaj yönetim tarafından silinebilir. saygılar
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Alıntı:
Vray materialleri viewportta gösteremezsiniz, sadece texture slotlarındaki, "show map in viewport" seçeneği işaretli olan bitmapleri görebilirsiniz. Eğer bitmapleri de göstermiyorsa, yazılımın yüklemesinde bir sorun olması muhtemeldir. Tekrar, ve başka bir kaynakdan yüklemeyi deneyin. Eğer düzeltemezseniz, geçici Directx9 shaderları kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|