![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Vitra Reklamı
Vitra Reklamı hakkında konu açılmamıştı. Buyrun tartışmaya
![]() Vitra: genel: Banyo Kültürü - 2 | Reklamlar.tv |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
reklam açısından bilemiyorum başarılı mı (her gördüğümde baştan sona izledim nedense)
insanlar ne ifade ediyor anlayamadım ayrıca ürün tam olarak anlaşılmıyor bence (anlaşılmalı mı onu da bilmiyorum ya) render açısından başarılı hoşuma gitti.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vitra'nın bütün reklamlarında ürün özelliğinden çok markanın genel vizyonu ön planda. Bunda da olduğu gibi.
"su" vurgulanmış ve insanlar da hep su ile ilişkide oldukları durumlardaki gibi yer almışlar gibi geldi bana. Suyun akışkanlığını, devingenliğini vurgular biçimde. Ben müziği sevmedim ayrıca...Yani görüntülere yakıştırmadım. Gelecekte bütün dünyada yaşanacak olduğu söylenen su kıtlığına dayanarak, "geleceğin banyo kültürü" daha farklı olsa gerek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Beklentim render ve mekan tasarımı üzerine konuşulması; bu nedenle "Mimari Görselleştirme" altına gönderdim... (Tasarım bölümümüze de gönderebilirdim.)
Kim yapmış bu animasyonları; hangi programları kullanmış vesaire... Vitra'nın katalog çekimlerindeki mekanlar da mimarlarca tasarlanmıştı. (Zehra Uçar, Brigitte Weber) Reklamdaki mekan tasarımları kimin? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
reklam filimini rpm radar reklam ajansı vitra için hazırladı.
mimari görselleştirme imaj a ait. göl üzerinde yüzen ev fikri, konsepti ve mimari projesi ise ofisimize ait. ancak ben mimari görselleştirme çalışmasını cok başarılı bulmuyorum. sanırım stüdyo çalışmaları hala daha iyi netice veriyor ya da türkiye de görselleştirme ile ilgili çalışan guruplar zaman baskısı altında ellerindeki program ve imkanları sonuna kadar kullanmıyorlar., cam ve cam birleşim detaylarındaki özensizlik ise mekanın sınırlarını ortadan kaldırarak hacime oldukça zarar vermiş. gerçek proje de ayna duvar ilişkisi farklı olmasına rağman filmde gözüken aynanın çerçeveli olması da görselleştirmede çalışan ekibin özensizliğinin bir başka neticesi. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Imaj'da bildigim kadariyla "mimar animator" calismiyor. Gercekten cok zor gelmistir bu isi cizmek onlara...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render, bilhassa modellemeler bir reklam filmine göre zayıf maalesef. Mekandaki "tanımlanmamışlık" bundan kaynaklanıyor kanımca. Stüdyonun bu durumun farkında olduğu belli, zamanlamanın mağduru oldular sanıyorum. Ama yinede gayet başarılı bir iş. Ekibi tebrik ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|