![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Gnomon DVD
Arkadaslar,
Mimarlık ile alakalı değil. Ancak benim için önemli bir olay olduğu için paylaşmak istedim. The gnomon workshop için hazırlamış olduğum GLU 3D DVD'si 2 mayista çıkacak. İlgili link ve DVD görüntüsü aşağıdadır. 2. DVD için çalışmaya da yakında başlıyorum. ![]() The Gnomon Workshop - Coming Soon |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Tebrikler hocam, biliyorum ki uzuuun yolum vaaar bunun için, ama gıpta etmedim desem yalan olur
![]() Düzeltme: ultra egoistlik olarak darısı başıma yazdım. Böylesine hakketiğiniz bir başarıyla forumu ve bizi taçlandırıldığınız için teşekkür ederim (şahsıma münhasır) En son gurgur tarafından düzenlendi : 05-04-2007 03:35 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Türkiye'de okumus (mahalle ilkokulundan baslayarak... universiteye kadar), Turkiye'de kendi kendine kasarak 3D'yi ogrenmis ve Turkiye'de yaptigi bir isi bu DVD'ye vesile olmus biri olarak sanirim gercekten isteyince basarili olunabildigini gosteren iyi bir örnegim.
Mutluyum Dahasi da gelecek...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Gnomon'un Eğitim CD'lerinin internet siparişi dışında Türkiye'de direkt alınabileceği bir yer varmı?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() |
Tebrik ederim,
![]() İkinci DVD'nin içeriği için hangi konuyu düşünüyorsunuz? İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tebrikler.
Türkiye'den birisinin böyle önemli bir sitede ismini duyurması çok güzel bir şey. Eline emeğine sağlık. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
2. DVD içerigi baslangic düzeyinde MAX egitimi olacak gibi gorunuyor. Nasil kurgulayacagima ise henüz karar vermedim. Benim tarzim kuru kuru konu anlatmak degil. Muhtemelen yine projeli bir kurgu olacaktir.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
mutluluk ve başarılarınızın devamı temennisi ile... tebrikler.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Çetin Hocam senin için çok kötü bir durum olsa gerek. Düşünsene tırnaklarınla buralara kadar gel, sonra dünyada tanınan bir CG Artist ol. Çok kötü bir durum bu gerçekten senin için.
Şaka bir yana bu haberleri duyunca hiç şaşırmıyorum. "Bunu yapacak bir çok kompetan var, onlardan biride Çetin Tüker'dir zaten" diyorum. Tebrikler Hocam. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Tebrik ederim Çetin Hoca, umarım çoookk daha iyi noktalara gelirsiniz bu konuda. Başarılar..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Teşekkürler
Hocam tebrikler, dev tasarımcı ve çizerlerin arasında olduğunuzun belgesi olmuş bu DVD. Exposé'ler ve Gnomon DVD'leri çok gurur verici olaylar gerçekten, bu işle ilgilenenlere, aslında önlerinin açık olduğunu göstermiş oldunuz. Ellerinize sağlık, sağolun.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() |
Tebrikler Çetin Tüker, ![]() Bana bu sabah gelen bir e-mail'den görüntü : |
|
|