![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
kapalı havuz
denemeler....
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
denemeye devam
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mrhb orhun bey;
Görselleştirmye yeni girmiş olmanıza rağmen (yanlış hatırlamıyorsam) bence çok kaliteli renderlar ortaya çıkıyor. Yapının mimarisi hakkında birşey söyleyemeyeceğim. Ancak render konusunda gözüme tek çarpan dışardan gelen ışığın cam ve açık bölümlerde çok fazla patlamış olması bir backgroun koysakmı acaba?
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
ben de katılıyorum..Işık patlaması olmuş.. Ama tasarım oldukça hoş.. Arkada bir backround resmi olsa daha iyi bir sunum olabilirmiş.. Ellerine sağlık...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
su görünüşü
Ellerine sağlık öncelikle.
1. ve 3 resimlerdeki su görüntüsüyle 2. resimdeki neden farklı duruyr. 2.resimdeki bana daha gerçekçi geldi. kolay gelsin............ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu renderlar sadece su ve su altı foto gerçekçilik denemeleri
su altı causticlerini elde etmeye çalışıyorum 2. resimdeki bump map farklı o nedenle farklı çıktı %5 de pürüzlülük var suda nasıl pürüzlülük olur onu anlayamadım ama pürüzlendirmezsen yüzey üstünde direk gün ışığı yansıması olmadı uzun (1998 den beri) zamandır AutoCAD ile render aldığım için ilk renderim demişdim şu ana kadar foruma gönderdiğim tüm çalışmalar yarım kalmış denemeler genelde çalışma ve alıştırmalar eğitim amaçlı denemelerim renderların güzelliği render motorunun marifeti zaten programcıyı kutlamak gerekli umutediyorum birgün bitmiş bir çalışma göndereceğim
Ars Longa, Vita Brevis En son orhunkeskinbicak tarafından düzenlendi : 02-04-2007 13:31. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
render motoru olarak ne kullanıyorsunuz? Vray kanımca ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Maxwell çalışıyorum. Vray kullanama çünkü max bilmiyorum.
Bu arada havuzun suyundan vaz geçtim olmuyor suyun içinden ışık geçip havuzun tabanına vurmuyor
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|