![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
vray+max 8,0 error veriyor nedenini bulamadım
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki iki adet cam nesneyi vray 1,50 max 8,0 de render alıyorum ama devamlı error verip kapanıyor ayarları aşağıda verdim.neyi eksik yapıyorum.Tam render bitecek kapanıyor.Neden kaynaklanıyor olabilir.?
Cama benzetmeye ve gerçekliği yakalamaya çalışıyorum ama bit türlü olmuyor. bu linklerde max dosyasıda var lütfen bilen biri inceleyebilir mi? 2.max dosyam.net 2.rar dosyam.net (pentium dual core 3,4 ghz 2 mg ram 250 mg ekran)
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
?
acaba bilen kimse yok mu ?
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Dosyanızda kullandığınız programın kayıt bilgileri de saklanır. Eğer kullandığınız bu ik program yasal değilse BSA tarafından arada sırada sitemizin gezildiğini bildireyim.
Eğer yukarıdaki yazılımlar yasalsa diyecek bir şey yok. Değillerse sizi detektif gibi araştırır bulurlar mı? Onu da bilemem. Ama olsun siz kendinizi sağlama alınız.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|