![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Malatya
Mimar
![]() |
3dmaxle kurulumuyla ilgili yardım lütfen..
Bilgisayarıma ilk kez max kurmaya çalışıyorum.3dmax in tüm versiyonlarındada acad.exe diye bir hata veriyor.Ne yapmalıyım bunu düzeltmek için?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
3D max i kurmaya çalışırken mi hata veriyor yoksa kurup çalıştırdığın zaman mı hatayı alıyorsun ?
Bilgisayarında AutoCAD programı ile çakışıyor, ama olmaması gereken bir durum çünkü ben bugüne kadar onlarca kez kurdum ve kaldırdım bu programları ama hiç başıma gelmedi. AutoCAD i silip öyle kurmayı dene 3D Max i kurduktan sonra yine AutoCAD i kurarsın. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Malatya
Mimar
![]() |
Teşekkür ederim.Autocad var bilgisayarda.3dmax7 ve 9da yüklerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum.3dmax 5 ise yüklendi ama onu da açarken 'running-hard lock 'diye hatalar veriyor.
En son arch-ne tarafından düzenlendi : 27-03-2007 14:38 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Aldığınız yer ile iritibata geçerseniz hem AutoCAD'inizi hem de Max'inizi kurarlar ve Yetkilendirme kodunu hemen verirler.
Dikkatli olunuz. Hakkınızı arayınız.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|