![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
c 4d _fınal render
cinema 4d de
_ final render ne gibi olumlu etkılerı var. _ nasıl kunlanılır _ ayarları nelerdır. bilgilendirirseniz sevinirim. _______________________________________________________________ kolay gelsın.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
c4d zaten final render kulanmıyormu
c4d zaten final render kulanmıyormu.ne farkı var.ben denedim standart renderi üzerine sp2 final render paketini kurdum lakin hiç bir farkı yok.standart render motoru final render galiba çünkü hiç bir render motoru eklenmedi standart render motoru devam ediyor.bir bilen arkadaş c4d programında hangi render motoru standart olarak yer alıyor açıklayabilirmi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Merhaba, c4d içinde standart olarak gelen radiosity dir. Final Renderi kurduktan sonra aktif hale getirmek için öncelikle layer sekmenine sağ tıklayarak oraya bir FR light tag yerleştirmeli ve c4d render settings i açıp "effects" bölümüne FR yi atamanız gerekmektedir. Fr parametrelerini atadıktan sonra görebilir ve dileğinizce değiştirebilirsiniz.
-Ben şahsen pek bir olumlu etkisini görmedim, radiosity i tercih ederim. Tabi bu kişisel bir görüştür. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
"gurgur" teşekkür ederim.
final render ile render süresini biraz daha indiğini farkettim. Dış mekan rendarlarında da farkedilen ölçüde iyi sonuçlar verdi. Ama genel olarak beklentilerimi karşılamadı. Cinema4d Vray render hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. __________________________________________________________________________ m. salih çıkman |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
Ne yazik ki denemek istememe rağmen işlerden fırsat bulupta tecrübe edemedim C4d vray i. Uygulama örmeklerini inceledim ama bir iç mekan için maksimum render kotam 2 saat olur ve mevcut radiosityle aldığım sonucu bana 6 saatte verirse o zaman benim için o da tarlaya derim ...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|