![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
CAD bölümlerinin başarısı
Arkitera Forum bölümlerdinde CAD bölümlerinin başarısı aşağıda görülmektedir.
En Çok mesaj alan bölüm Mimari Görselleştirme toplamda 1430 konu ve 10713 mesaj. Kahve molasını dahi geçmiştir. Diğer CAD bölümleri de oldukça fazla takip edilmektedir. Bölüm bazında Arkitera Forum'un bütün bölümlerinden daha fazla hit ve içerik almıştır. CAD bölümünde aktif katılım sağlayan herkese teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Ben daha öncede sölemiştim ana sayfada ufakta olsa biryerlerde sürekli değişen işlerin olduğu bir kutucuk olsa çok güzel olurdu..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Neden Cad bölümü daha çok hit alır?
1-Günümüzün gereği çoğu mimar cad kulanmayı öğrenmek durumundadır. 2-Doğal olarak bu mimarlar günün büyük bölümünü bilgisayar karşısında geçirirler ve internet ellerinin altındadır. 3-Cad programları sürekli güncellendiği için bu insanlarda araştırmacı bir yapının oluşması kaçınılmazdır. 4-Hele bir de 3d programlar kullanıyorsa doğal olarak render zamanlarında forumlara girip araştırma yapmayı ve bilgilerini güncellemeyi tercih edecektir. O zaman geriye bu alandaki enerji akışını farkedip bunu düzene koyacak bir forum gerekmektedir.O da Arkitera Cad bölümü oldu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
işimizi sevmemiz, yenilikleri, yeni çalışmaları takip etmemiz bunların nedenlerinden sanırım.
ben hiç kahve molası kısmına baktığımı bile hatırlamıyorum
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|