![]() |
|
|||||||
| Mimari Fotoğraf Mimari fotoğraf ile ilgili görüşlerinizi ve çalışmalarınızı bu başlık altında bizlerle paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
II.Kılıçaslan Türbesi
Aksaray II.Kılıçaslan Türbesi'nin onarım öncesi, Fotolarını aktarmaya çalıştım becerebildim mi? bilmiyorum...
Sen sonsuz' luğa giden yolda, yürekleri ısıtan bir ışık olmalısın...C.B... En son cbekleyen tarafından düzenlendi : 16-01-2008 09:16 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Biraz kaliteli olsalarmış keşke.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Sayın ayasofya;
Belki farkındasın, bu fotoları 1990 yılında kameramla yapmış olduğum beta kaydının, PC ortamında CD'ye aktarılmış ve buradan yakalama kareler olduğundan, netlik bulmak sorun olmakta, yalnız bende CorelPhoto10 var, belki nispeten burada netliğini arttırabilir idim, aceleye geldiğinden o bölümü atlamış bulunmaktayım fakat iyileştirebilirsem Jpeg'leri yenilerim... Maalesef dosya düzenleme-ekleme ikonunu düzeltmede karşıma çıkmadığından yeniliyemiyorum... Esenkalın...Saygılarımla...
Sen sonsuz' luğa giden yolda, yürekleri ısıtan bir ışık olmalısın...C.B... En son cbekleyen tarafından düzenlendi : 16-01-2008 09:29 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Analog yayını vcd kalitesi değil de (ki 320x200 pikseldir) daha yüksek çözünürlükte almanız mümkündür.
Beta kasetteki görüntüyü S video çıkışı ile PC ortamına almanız halinde daha iyi olabilir. Ancak 17 senelik bir manyetik bandın bozulması mümkündür. Yine de çok ince alayip sık dokuyup foruma fotoğraf gönderdiğimden, böyle bir istekte bulunmuştum.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|