|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimar Sinan Üniversites'ine Yatay Geçiş
arkadaşlar ben kocaeli üniversitesi iç mimarlık öğrencisiyim,mimar sinan üniversitesi'ne geçiş yapmak istiyorum bana okul hakkında,hocalar hakkında,(gerçi fazlasıyla yazmışsınız ve bu yazılanların hangisinin gerçek olduğunu anlayabilmiş değilim ve bu yüzden cidden kafam karıştı) beni bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan biri ya da birileri aydınlatırsa çok sevinirim,çünkü mimar sinan üniversitesi en başından beri istediğim üniversiteydi ve bu şansı kaybetmek istemiyorum, msü'de okumayı gerçekten ama gerçekten çok istiyorum, herkese şimdiden teşekkürler, yanıtlarınızı bekliyorum
bu arada ders kredileri hakkında hiçbir fikrim yok,web siteniz gerçekten çok başarılı!!!! bu konuda hiçbirşey bulamadım,bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok iyi olur, tekrar teşekkürlerr....En son Zeynep Alpay tarafından düzenlendi : 21-05-2007 11:39. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
web sitesiyle ilgili öğrencilerde çok şikayetçi ama sen bu kadar istediğine göre bilgin var demektir.
durup dururken bu kadar ilgi oluşmaz ama kısaca msgsü herşeye değer derim yerinde olsam sadece derslere odaklanır ve notlarımı yüksek tutardım. öle herkesi almıyoruz hocaların da dediği gibi en iyiler burada ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 21-05-2007 02:23. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|