|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Mimar Sinan Mezunları Nerede?
bu kadar basit bir konuyla insanları meşgul etmek istemezdim ama mimar sinan dan mezun olanların buluştuğu bir adres yok mu?benim için çok önemli.yani yıllar önce hesapsızca bıraktığımız insanlara nasıl ulaşacağız?ya da en azından ben nasıl ulaşabilirim?birileri yardım ederse sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 02:47 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
mezunlar sitesi
merhaba bende M.S.G.Ü mezunuyum .mezunlar sitesi var mı merak ettim?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
msgsü mezunları sitesi kursak mı acaba
mezunlar sitesi yok bildiğim kadarıyla o zaman en kısa zamanda kursak mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ben de varım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ben buradayim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
forumsu.net
Merhabalar,
Ben Mimar Sİnan ın diploma projesi magdurlarından olarak henüz mezun olamadım. Ancak daha mezun olmadan koptuk. Mimar Sinan öğrencileri arasında ilginç bir diyalog var. Sadece okul sınırları içinde bir samimyet(!) var. Onun dışında kimsenin birbirinden haberi yok. Benim dönemim en azından öyle. 6 senedir aynı çatı altına olup da 100 kişilik dönemden yalnızca 2-3 kişiyle görüşmek garip geliyor bana. Bu kopukluk belki de okula karşı beslenen güzel (!) duygulardam kaynaklanıyordur. Bir mezunlar sitesi olması gerçekten de güzel olabilir. Şu an foruMSU.net - Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Forumu diye bir forumu var okulun. Ama herkes takma ad kullandığından kim kimdir bilemiyoruz tabi. Belki bu forumda bir mezunlar başlığı da açılabilir. Ben lisemden biliyorum gerçekten çok iyi oluyor yıllar önce koptuğunuz arkadaşlarınızla buluşuyorsunuz. Neden Mimar Sinan Mezunları toplantısı olmasın mesela? Eminim hem meslek hem hayat hem de Mimar Sinan konusunda paylaşılacak çok şey vardır
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Editör
İstanbul
Mimar
![]() |
Sevgili Mimar Sinanlılar,
Arkitera Forum'da mezunları buluşturmak üzere özel bir başlık açıldı. Forum üyelerimizden MSGSÜ'den mezun olanlar ya da halen okumakta olanlar bu başlık altına, okudukları bölümü ve girdikleri yılı yazarak yeni bir başlık açarlarsa, bir buluşma ortamının temellerini atmış oluruz. MSGSÜ Tabii bu sadece Mimar Sinan'a özel değil, diğer okulların mezunları da kendi okullarını konu olarak oluşturup, başlık açabilirler. Mezun |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Üye Adayı
Bursa
Mimar
![]() |
Mezun olmak mı, Kurtulmak mı?
Evet "KURTULMAK" özellikle mimarlık fakültesi için geçerli bir deyim olabilir.
Ben MSÜ den (MSGSÜ ye ısınamadım, ısınamayacağım da.) mezun olduğumda ne bir yıllık düzenlendi ne bir tören ne de herhangi birşey. Öylesine sıradan bir evrakmış gibi gidip diplomamı aldım ve oldu bitti. Bence hazin bir son. Ancak okulda okuduğumuz ortalama 7-8 yıldan sonra böyle bir seramoniyi ben de, pek istemiyor gibiydim, hemen diplomamı alıp bu lanetli mekandan kurtulayım diye düşünüyordum. (Durum hala değişmemiş gibi) Böyle bir kurumun mezunlar derneği de, mezunlar sitesi de olabilir mi? olursa nasıl olur merak ediyorum. Kalın mimarca... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|