|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sorum var
Mimar Sinanın güzel sanatlara hazırlık kursu var mı? böyle bir şey duydum ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.. bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen..
bu arada ille de Mimar Sinan diyenlerdenim iç mimarlık ya da endüstri tasarımı istiyorum.. önerebileceğiniz saglam bir hazırlık kursu var mıdır? En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 20:09 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
güzel sanatlara hazırlık kursları bir çok yerde var daha okula girmediğine göre hala başka bir yere gidip kurtulma şansın var ama tabi sen beni dinlemeyeceksin ve geleceksin..
gel okula yogaya falan başlarsın hem masterı falan Tibet'te yapıyorsun bir daha geri gelmiyorsun..
Arada mesafe olan akslara inanmıyorum ! En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 20:08 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
iç mimarlık 2. sınıf öğrencisi
hazırlık kursları var tabi yetenek sınavları için ... ben de birleşik sanat evleri kursuna gitmiştim Kadıköy'de ilk senemde kazandım ama önemli olan sana ders veren hoca ve sende bitiyor..ayrıca ben memnunum iç mimarlıktan ya da Mimar Sinan'dan mı demeliyim güzel yaaaaa
En son lumina tarafından düzenlendi : 26-03-2008 20:07 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Mimar Sinan resim son sınıf öğrencisiyim yetenek sınavıyla ilgili soruları olanlara yardımcı olabilirim
ilgili arkadaşlar bana msn adresimden ulaşabilir . (paint_it_blackkk@hotmail.com) |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|