|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
bu sene mimarlık 1.sınıftayım,ilk derste sağolsun hocalar bize baya .....
neyse işte MSÜlüler burayı anlar Kaayhan hoca ilk görünüşte Çattık Yaaa dedirtir insana.Yaptığın çizimler hakkında acımasız yorumlarına hemen bozulmamak lazım,sabırla dinlemeli.eğer sen ne istediğinin bilip onlarla çıkarsan meydana karşında kimse duramaz zaten <<<<<eğer bi duvarı siyaha boyamışsan ve bunun sebebi sorulursa sana ve açıklayamıyorsan nedenini o duvarı beyaz görmeyi istemediğin için siyaha boyadığını söyle>>>buda ufak bi tavsiye işte |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
selamlar
arkiteracıları görmek ne hoş en azından aynı kampüsteyiz. ben de bu sene girdim.. gelenekselde okuyorum..hattat olucam ehuehe..restorasyon ve osmanlı sanatlarına aşırı ilgim vardı..aslında grafik düşünüyodum ama bu bölüme girdim. hiç de bölümdeki arkadaşlarım gibi üzgün değilim acaba benden başka var mı
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
slm
bende 06 girişliyim yeni girdim yani.. bina-1 güldehan abladan aldım...beni pek sevmiyordu son hafta beni 4 kere tashihe çağırdı..teslim ettik ödevleri..ancak benim geçme umudum yok 23 pafta verdim.evim 176 metre kare...geçme umudum var mı....
En son lumina tarafından düzenlendi : 22-05-2007 22:42 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
hoşgeldin o halde...neyi aldın anlamadım ama:S bina-1 falan? neyse..umarım geçeriz hepimiz...benim de korktuğum dersLER var
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
![]() |
msü'ye hoşgeldin!
MSÜye hoş geldin..Eğitimi tabii ki idealimizdeki değil, eski M.S.Ü ruhu da yok olmak üzere ancak burada hala kaçırmayacağın şeyler var. Rıhtımın, kütüphanenin, bahar şenliklerinin keyfini çıkar. Özel üniversitelere kaptırılmamış değerli hocalar var, yaz okullarına katılmanı tavsiye ederim. Mimarlık Fakültesi'nin, öğrencilerini G.S.F'dekiler gibi "rahat" ettirmeme gibi gariplikleri vardır. Bizim bölümde (iç mimarlık) aynı sınıftan iki kişinin çıkmasına laf ederlerdi mesela, ilk sene öğrenciyi ezmek için her türlü yöntem kullanılır...Yine de o koridorlarda olmayı, atölyelere girmeyi özledim.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Üye Adayı
![]() |
Slm,
kis semester icin son kayit tarihini biliyormusunuz?? Cevap yazarsaniz size gercekten tsk'ler !! |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|