|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Mimar Sinanlı Olmaktan Şikayet Etmeyin Bundan Eğlenmeye Bakın
İnsanlar genelde Mimar Sinanlılarda nhep şikayet duyar. Bunun nedene okulun geçmişte yaşamasıdır. Ama sevgili Mimar Sinan Ailesi çoğunuzun bu okulu özellikle seçtiğine inanıyorum lütfen okulunuz hakkında kırıcı olmak yerine yapıcı olmayı deneyin..... Nede olsa sadece eğitim hayatınızı burda geçireceksiniz bundan zevk almaya bakın (Her ne kadar zor olsada)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
mimar sinan diye bir takıntım vardı ama okula geldikten sonra hayal kırıklığına uğradım.
ben mi çok büyüttüm acaba gözümde msgsü'yü... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence zorlamanın anlamı yok bırakın Almanya'ya falan bir yere gidin orada okuyun mimarlık. Polyannacılık oynamanın bir anlamı yok.
Şunu bilin ki, dünyanın en saçma sapan eğitim sisteminden geçip (belki sondan 3-5 inci de olabilir, o kadar abartmamak lazım), sonrasında da dünyanın kesin en garip sınavından msü ye girecek kadar bir puan alabiliyorsanız, zeka-akıl kombinasyonunuz Avrupa, Amerika, Japonya ortalamalarının oldukça üzerinde demektir. Kaostan korkmanıza gerek yok. her türlü bataklığa girebilirsiniz. Bir de tabi msü yü bitirenler var, onlar Marsa, Venüse bile gidebilirler bu kapasiteyle.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ya Mimar Sinan ne olursa olsun mimarlık eğitimi almak için iyi bir üniversite diye düşünüyorum.Sonuçta çıkarken insanlar size sanatçı gözüyle bakıyor.Sıkılmanızın nedeni sadece çok sıkmaları olabilir.Duymuştum öğrencileri çok zorladıklarını ama sonuca bakarsanız kalite farkı oluyor.Bence mimarlığı Mimar Sinan da okumak gerçekten bir şans..İyi değerlendirmek gerekiyor sadece.Daha önce de söylemiştim forumda Mimar Sinan lı olmak için çok şey feda ederdim ve benim gibi çok insan var eminim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|