|
|
#1 |
|
|
Taş evlerin restorasyonu
arkadaşla ben Ağaçişleri Endüstri Mühendisiyim.Antalyada ahşap yapı sitemleri üzerine faaliyet gösteren bir fabrikamız var. fabrikamız da tomruğu mamul vaziyet getiriyoruz. Emprenye teysimiz mevcu.
bir ingiliz müşterimiz teski bir köy taş evi almış. Bu evin retorasyonu konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. herkese iyi çalışmalar diliyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bu işi yapacak mimar mı arıyorsunuz yoksa bilgi mi?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
bilgi resim vs arıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Taş ev dediğin kaç yıllık bir ev? tarihi değeri varmı? varsa hangi bölgede ne zaman yapılmış bir yapı tescillimi? yapı hakkında bir kaç bişey yaz arkadaşım rölöve çıkartılıp restorasyon gerekli görülürse restitusyon projeleri cıkarırılır. hangi aşamada yardım istiyosunuz bari onu yazın... bana ulasmak için mursel@yapirestorasyon.com u kullanabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
tarihi değeri yok. sıradan köy evleri. 50-60 yıllık
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhabalar , biz de izmir'de bir ahşap firmasıyız.Restorasyonunu yeni tamamladığımız tarihi bir ev var.Taş ev değil ama fikir almak isterseniz Bekçioğlu Mobilya adersinden katalogdan bakabilirsiniz.Ben de bir yardım istesem sizden , kurutma fırınımızla ilgili otomasyon sistemi için profosyonel yardıma ihtiyacımız var...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|