|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba,ben bu sene öss'ye girdim.endüstri ürünleri tasarımı istiyorum ancak eşit ağırlık mezunu olduğum için sadece bu mesleğe yakın iç mimarlık tercih edebiliyorum. çizimim iyi ancak resim anlamında pek bilgim yok; imgesel vb hiç çalışmadım kursa da gitmedim. sorum şu:
yetenek sınavına girecek öğrencileri, iç mimarlık veya endüstriyel tasarım olsun, aynı sınava mı alıyorlar? sınav esnasında resimden daha çok ürün tasarımına benzer çizim mi istiyorlar? kısacası sınavda end.tas isteyen öğrencilerden ne gibi çizimler istiyorlar? ayrıntılı olarak en kısa zamanda cevap atarsanız sevinirim çünkü tercihler malum!?!!! şimdiden teşekkürler En son lumina tarafından düzenlendi : 07-10-2007 00:54. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
merhabalar, ben fotoğraf-grafik okuyorum lise3teyim. bu sene değil ama önümüzdeki sene sınava gireceğim. eşit ağırlıkçıyım. eğer sınavda yeterli puanı alıp 4 yılllık kazanırsam da yetenek sınavına girmem gerkiyor mu? ve yetenek sınavında neler soruluyor onları öğrenmek istiyorum. teşekkür ederim
En son lumina tarafından düzenlendi : 07-10-2007 00:53. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba nergis
ben mimar sinan resim bölümü son sınıf öğrencisiyim.öncelikle mimarsinan yetenek sınavları için 185 barajı geçmen gerekiyor.bundan sonra ki ilk aşama ne olursa olsun imgeseldir mimarsinan için çünkü her yıl ortalama 3000 kişi mimar sinan'ın sınavına girio bunun için ilk aşama imgesel ![]() ilk aşamada banyoda elini yıkayan çocuğa havlu uzatan anne çıktı ikinci aşama da bölümlere göre değişiyor grafik için :yazı tasarımı sordular resim için :imgesel ropörtaj yapan kameraman heykeliçin:model çıktı içmimarlık ve endrisrüyel tasarım için :imgesel içmekan market çıktı daha fazala bilgi edinm ek istersen bana msn adresimden ulaşabilirsin paint_it_blackkk@hotmail.com |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|